google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Jaaroverzicht 2022 van juf Sas


Het jaar 2022 loopt alweer ten einde. Ik vind het weer voorbij gevlogen. Altijd goed om terug te kijken op het afgelopen jaar. Ik heb een aantal nieuwe patronen ontworpen, er was in maart de lancering van mijn tweede boek, geblogd, gevlogd, gefilmd, veel laten zien op social media en ik heb op 3 beurzen gestaan. Ook hebben we fijne vakanties gehad en per 1 december ging Jeroen met pensioen. Dus al met al was het ‘n productief en bijzonder jaar.


Blogs en filmpjes

Ik heb 37 blog geschreven waarvan 13 weekvlogs en 9 maandvlogs. Verder heb ik veel gefilmd. Ik heb naast de week/maandvlogs ook 17 instructies filmpjes gemaakt zoals bijvoorbeeld hoe style je shawl Norma of hoe haak je een koord.

Tweede boek

En natuurlijk het mooiste van allemaal. Dit jaar kwam in maart mijn tweede haakboek uit in samenwerking met Yarnsea. Nu aan het eind van het jaar staat de teller van boek 1 Haken met juf Sas op bijna 2800 boeken en boek 2 Haken en Breien met juf Sas 2 is de 1000 boeken gepasseerd. Super trots en blij mee.

Bloggen voor BERNINA

Ook ben ik vanaf juni blogger geworden van BERNINA. Ik vind het heerlijk om weer meer achter de naaimachine te zitten en mooie dingen te maken. Meer over mijn blogs van 2022 voor BERNINA vind je op https://www.jufsas.com/post/juf-sas-blogger-voor-bernina

Social media Lang Yarns

Per juli 2022 verzorg ik de social media (facebook en Instagram) voor Lang Yarns NL. Ik werkte al heel graag met wol van Lang Yarns dus super tof dat ik er nu ook een klein beetje voor mag werken. Nog meer inspiratie voor mooie juf Sas creaties.

Training Zoek Machine Optimalisatie

Via het STAP budget kon ik in september de SEO training via Succesfactor volgen en succesvol afronden. Ik weet nu meer over hoe je goed gevonden kunt worden via Google en hoe je je website en webshop beter in kunt richten. Nooit te oud om te leren en een leven lang leren is en blijft mijn/ons motto.

Het juf Sas jaar in vogelvlucht


Januari 2022

-opzetten van mijn webshop

-schilderde het schilderij van Juul af

-start van trui Jeroen

Februari 2022

-Pop Keet

-onderzetters

-verhuizing Daphne en Anton

-Rammelaar Koot (staat in tweede boek)

Maart 2022

-naar Belle en het Beest met Daphne en Noa

-start trui Elke

-nieuwe bril

-Paco Lama

April 2022

-nieuw ijsjes vestje Noa

-rammelaar Sam

-nieuwe auto

-fotoshoot bij Restaurant Sam

-opening campingseizoen

-trui Jeroen af

-High tea voor mijn verjaardag met de lieve Troela's

Mei 2022

-Rammelaar vogel

-handwerkbeurs in Zwolle met Suzanne bij de Hobbygigant


-vakantie in Frankrijk

Juni 2022

-rompertjes voor Yara en Nine


-Keet is aangekleed

-babygym voor Yara

-Paco Lama af

Juli 2022

-IJsjes vestje Noa af

-fotoshoot met familie door Momentum Vivum

-Troela weekend Burgh Haamstede

-Blauwe shawl Gloria (patroon staat in tweede boek)

Augustus 2022

-familie reünie

-trui Bold

-stedentrip naar Bologna en Venetië

September 2022

-Vakbeurs Houten met Yarnsea

-PIZ (Pensioen in Zicht) training met Jeroen vlakbij Maastricht


Oktober 2022

-Peggy het Nijlpaard van Picapau

-afsluiting caravan seizoen

-spencer Atlantis

-vegan leather tas genaaid voor BERNINA

-ziek....corona

-kraagje Noa

-Kreadoe in Utrecht bij Marree's wolpassie

November 2022

-concert Martijn Fisher Hits van Hazes

-vest Bold

-naar Feyenoord met Jeroen, Jens en Elke

-Gilbert het Konijn van Picapau

-Jeroen met pensioen, weekend Otterlo


December 2022

-Humboldt de Pinguin van Picapau

-verder met trui Elke

-Trui Eliza met Cloud

-kerstmarkt in Poortvliet met Elke

-vest Delizia

Haak aan & brei mee

Ook erg fijn dat de haak aan en brei mee weer van start kon in Sint-Annaland. Heel gezellige club met creatieve mensen en waardevolle ochtenden. En leuke is dat we in 2023 ook gaan starten in Tholen. Sluit je ook eens aan? https://oosterschelde.op-shop.nl/?search=haak+aan

Community Juf Sas

Kortom een mooi juf Sas jaar waarin ik ook groeide op social media, op Instagram @hakenmetjufsas heb ik nu 13.092 volgers (+1.852), YouTube 8.227 (+1.501), pinterest 7.045 (+2.699) en de juf Sas haak en brei Facebook groep heeft nu 18.054 leden (+4.497). De app telt 1.659 (+781) leden en ik heb 5411 (+1992) abonnees op mijn nieuwsbrief.

Samenwerking Norah

Verder ben ik heel erg blij met de samenwerking met Norah. Ik vind het super leuke kleding met een betaalbare prijs. De kleding van Norah kan ik goed combineren met mijn haak en breisels.

Afsluiting 2022

Juf Sas is niet mijn enige bezigheid. Naast juf Sas werk ik ook nog 22 uur bij Bibliotheek Oosterschelde als specialist Digitale Bibliotheek dus het was een druk, vol en leerzaam jaar. Het jaar 2022 sluiten we af, het eerste jaar als ondernemer. Het was een goed juf Sas jaar en ik hoop er een nog mooier juf Sas jaar van te maken in 2023.


Iedereen een heel mooi, liefdevol en creatief 2023 toegewenst en bovenal blijf gezond😘!

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw trui of vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek1.618 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

9 Comments


Josette
Jan 04, 2023

Je zal het wel warm hebben gehad op de foto. Prachtige dingen heb je gemaakt. Succes voor 2023.🍀

Like

Hannie
Dec 31, 2022

Wat een heerlijkheid allemaal. Daar kun je met een gerust hart op terugkijken. Dank je wel voor je positieve berichten en reacties. En dat je zo zelfbewust en dankbaar ons inzichten geeft. Graag tot volgend jaar. Alle goeds ! Liefs Hannie Helmons

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 31, 2022
Replying to

Dank je wel Hannie voor jouw reactie! Ook voor jullie een heel mooi en bovenal gezond jaar toegewenst!

Like

francinehanse
Dec 30, 2022

Wat een mooi vol overzicht! En wat ben je druk geweest afgelopen jaar. Ik geniet altijd volop.Mooie patronen en gezellige blogs en vlogs. Ik wens jou en allen die je liefhebt een mooi, gezond en gezellig 2023.

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 31, 2022
Replying to

Ah fijn om te horen Francine, blij dat je er van geniet. Ook voor jou wens ik je een heel mooi en bovenal gezond 2023 toe.

Like

Marjon (Wolleminas)
Marjon (Wolleminas)
Dec 30, 2022

🌸 Wat een vol jaar was 2022, ik heb ervan genoten om je maandvlogs te bekijken en de nieuwsbrieven te lezen 🎁 elke keer weer een cadeautje! Leuk dat je ons mee laat denken (pop Keet) en dat je af en toe een toffe winactie houdt, ik hou d'r van! Dankjewel en een heel gezellig oud&nieuwjaar gewenst 🍀 groetjes van Marjon (Wolleminas)

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 31, 2022
Replying to

Er komen ook in 2023 leuke winacties aan. Ik start in januari er meteen met 2…dus houd het in de gaten. Ik wens jou ook een mooi creatief en bovenal gezond 2023 toe!

Like

deleeuw.linda
deleeuw.linda
Dec 30, 2022

Mooi jaar overzicht!

Fijne feesten en een gezond en liefdevol 2023!🥳...en nog veel plezier met wat je allemaal maak...ik geniet er alvast van! 👍

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 31, 2022
Replying to

Ah fijn om te horen Linda! Ook voor jou wens ik je een mooi en bovenal gezond 2023 toe !

Like
bottom of page