Haakpatroon shawl Norma van juf Sas google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon shawl Norma van juf Sas


haakpatroon shawl Norma juf Sas

Een heerlijke grote shawl met een mooie rand die je op verschillende manieren kunt stylen, dat is shawl Norma. En ook nog eens super zacht, dat komt door het heerlijke materiaal. Lang Yarns Norma is een zacht garen gemaakt van premium Katoen met Viscose, waardoor het geweldig goed op de huid te dragen is. Door de naalddikte van 4-4,5 is het een echte alleskunner, geschikt voor kinderen maar ook voor mensen met een gevoelige huid. Geschikt voor zomer en winter.

haakpatroon shawl Norma juf Sas

Nadat ik de shawl af had, heb ik de shawl nog een keer gehaakt maar dan met Karma van Lang Yarns. Dit geeft een heel vrolijk effect aan de shawl. Je kunt dus kijken welke shawl er het beste bij jou past.

haakpatroon shawl Norma juf Sas

En omdat ik enorm fan ben van Lang Yarns Amira en nog geen zwarte shawl in mijn kast heb, heb ik shawl Norma nog een keer met zwarte Amira gehaakt. Helaas haalde ik het net niet met 11 bollen en had ik echt nog een heel klein beetje van een 12de bol nodig. Deze shawl is nog groter dan de eerder gehaakte shawls en nog lekkerder vind ik. Ik heb deze shawl met haaknaald 6 gehaakt. Deze shawl weegt 555 gram.

haakpatroon shawl Norma juf Sas

Ik ben zo blij met deze fijne shawl waar je alle kanten mee uit kunt. Het is echt een mooie, handige en fijne shawl geworden die bij heel veel gelegenheden past en op veel manieren te stylen is, kijk maar naar mijn filmpje onder aan deze blog hoe je de shawl op diverse manieren kunt dragen.

haakpatroon shawl Norma juf Sas

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje

haakpatroon shawl Norma juf Sas

Afmetingen:

Shawl Norma is 56 cm breed (langste punt van de shawl inclusief rand gemeten) en is 231 cm lang (van beginpunt tot eindpunt gemeten).

Shawl Norma gehaakt met Amira is 67 cm (langste punt van de shawl inclusief rand gemeten) breed en 260 cm lang (van beginpunt tot eindpunt gemeten).


Wat heb je nodig voor deze shawl?

-8 bollen Lang Yarns Norma (50 gram is 135 meter) kleur 188 Petrol of 4 bollen Lang Yarns Karma (100 gram is 285 meter) kleur 002 (groen, geel en roze) of 12 bollen Lang Yarns Amira kleur 4 (50 gram is 100 meter gehaakt met haaknaald 6)

-haaknaald 4,5

-schaar

-stopnaald


Je kan natuurlijk ook kiezen uit andere kleuren Norma, Karma of Amira. Genoeg keus uit hele mooie kleuren.

Haakpatroon shawl Norma

Je vindt het haakpatroon van deze shawl in mijn webshop


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Stylings tips

Shawl Norma is een shawl met heel veel mogelijkheden. Hoe style je nu deze shawl op diverse manieren? Bekijk het film en laat je inspireren.

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw shawl post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.

haakpatroon shawl Norma juf Sas

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek

haakpatroon shawl Norma juf Sas
7.222 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0