google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon kerstboom van juf Sas


Haakpatroon kerstboom van juf Sas

In dit blog laat ik je zien hoe je heel simpel een leuk kerstboompje kunt haken. Een enkele kerstboom om bijvoorbeeld op een kaart te plakken en een dubbele kerstboom om er een slinger of kerstboomhanger van te maken.


Met restjes Atlantis van Lang Yarns heb ik deze kerstboompjes gehaakt. Je kan de boom in 1 kleur haken of er een echte granny boom van maken met 8 verschillende kleuren. De stam van de kerstboom heb ik een andere kleur gegeven.


Kerstinspiratie:

Meer kerstinspiratie vind je op mijn speciale kerstpagina op mijn website https://www.jufsas.com/kerstpatronenjufsas

Het patroon

Het patroon van de kerstboom heb ik uitgetekend in stitch fiddle en ik heb er een film bij gemaakt hoe je de kerstboom haakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht de kerstboom gaan haken, heel veel succes!


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn kerstpatronen bied ik gratis aan. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Wat heb je nodig voor een (ophang) engeltje:

-restje wol of katoen (ik heb Atlantis van Lang Yarns gebruikt)

-haaknaald 3,5

-stopnaald

-schaar

-stukje suede of touw


Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje

Haakpatroon kerstboom van juf Sas

Afmetingen:

De afmeting van mijn kerstboom is ongeveer 10 cm lang (gemeten zonder ophanglus) en 8 cm breed (breedste stuk gemeten)


Hoe haak je de kerstboom:


Het uitgetekende patroon in stitch fiddle

De film met uitleg:

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw kerstboom post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je fashion gaan haken? Juf Sas heeft een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


#patroonjufSas #kerstboomhaken #haken #virka #crocheting #crochetdesigner #creatief #crochetpattern #handmade #DIY #gratispatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #kersthaken #crochetchristmastree #kerstboom #haakpatroonkerstboom #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #kersthaakpatroon #freepattern #haakpatroon #haakpatroon #jufsas #hakenmetjufSas #hakenvoorbeginners #jufSas #freecrochetpattern #haaktutorial #crochettutorial #stitchfiddle #kersthaken #kerstproject #kerstbal #kerstbalbloem #christmas #christmasflower #kerstbalhaken #crochetchristmas #haakeenkerstbal #hakenvooreenkerstboom #kerstboomhaken #engelkerstboom #diyengel #kerstboomengel #kersthaakpatroon #kerstpatroon #beschermengel #beschermengelmaken #beschermengelhaken #haakpatroonvanengel #haakpatroon #gratishaakpatroon #langyarnsatlantis #atlantis #langyarns

3.893 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page