google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Juf Sas blogger voor BERNINA


Zoals je misschien al wist, ben ik dit jaar blogger geworden bij BERNINA. Naast haken en breien vind ik het heel erg leuk om zelf kleding te naaien. Nadat ik een BERNINA naaimachine via de Insiders getest had, was ik verkocht. Wat een fijne naaimachine. Goed gereedschap maakt het zoveel makkelijker. Super blij was ik dan ook dat ik een samenwerking aan kon gaan met BERNINA.

Voorstellen bij Bernina, in de kijker

Op 13 mei 2022 werd ik in de kijker gezet op het Blog van BERNINA. Ik heb de mazzel om te mogen naaien met een BERNINA B480. Wat een heerlijke naaimachine en wat een mogelijkheden. Hij naait echt als een zonnetje. Het was even uitvinden hoe alles werkte dus was het extra fijn om privé uitleg van Diana te krijgen in Breda. Mijn eerste blog in juni 2022 heb ik hieraan gewijd en bij het ontdekken heb ik een mooie gymtas voor Noa gemaakt. Het patroon van de gymtas vind je in dit blog.


Zomertop Simone

In mijn tweede blog (juli 2022)heb ik een zomertop voor Elke gemaakt. Dit patroon vond ik in de Fibre Mood en was echt een heel leuk topje om te naaien en staat Elke ook heel leuk.


Winkelhaak repareren

In mijn augustus blog laat ik zien dat je met de BERNINA B480 heel goed een winkelhaak kunt repareren. Noa had een flinke scheur in een leuk jurkje. Gelukkig zijn er alle mogelijkheden voor op de naaimachine om zoiets te repareren en kon ik de winkelhaak maken.

September Blog een zomers setje voor Italie

In mijn blog voor september laat ik zien hoe ik een leuk setje heb genaaid voor onze stedentrip naar Bologna. Vooral de blouse met strikken is heel leuk geworden.

Een setje voor Noa

In het blog van oktober naaiden Daphne en ik samen een rokje en sweater voor Noa. Het is gezellig om samen te naaien en ik vind het ook leuk om het naaiplezier door te geven aan mijn dochter.

November blogs

In november schreef ik twee blogs voor BERNINA. Ik maakte een super leuke vegan shopper met een DIY toolkit.


Ook naaide ik van verschillende gordijnstoffen stalen Otto de Octopus.

Kerstslinger

Mijn laatste blog van 2022 stond in het teken van kerst. Ik had het twaalfde deurtje van de adventskalender en ik heb een leuke kerstslinger genaaid. Deze slinger is een combinatie van haken en naaien. Snel klaar en een leuk resultaat.

Naaien als hobby

Ik ben geen coupeuse, ik heb ooit toen ik 14 jaar was 2 jaar naailes gehad in Papendrecht bij mevrouw Kooy omdat ik graag mijn kleding zelf wilde maken. Ik ben dus geen coupeuse. Mijn naaiwerk zal niet het allermooist en netjes zijn. Er valt dus altijd nog van alles te verbeteren en te leren en dat doe ik nog elke dag. Ik heb er vooral lol in om zelf kleding of andere dingen te maken en dat vind ik het belangrijkste.

Acht BERNINA blogs

In totaal heb ik in 2022 8 blogs voor BERNINA geschreven. Wil je mijn blogs lezen, klik dan op https://blog.bernina.com/nl/author/jufsas/


In 2023 ga ik door met bloggen voor BERNINA dus er zal elke maand een blog verschijnen.
859 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page