google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon zomertrui Soleil handmade by juf Sas


Een heerlijk zomertruitje die moest wel de naam Soleil krijgen. Ik heb trui Soleil in twee versies uitgewerkt. Een Soleil gehaakt met Quattro Degrade (kleur 4)en een (gebroken) witte trui Soleil, gehaakt met Pride van Wooladdicts, kleur 94.

De trui is niet moeilijk te haken en makkelijk op maat te maken. Bekijk vooral goed de film die bij de trui hoort, daar leg ik precies uit hoe het stekenpatroon van de boven- en van de onderkant gaat. Soleil is een lekker luchtige zomertrui, die mooi afkleedt en je laat stralen deze zomer. Geniet van het haken, de zon, de zomer en jouw trui!

Afmetingen:

Beschrijving van deze trui is voor maat 42/44/XL

Mijn trui Soleil is 52 cm breed (dus omvang is 104 cm en rekt mee) en is 67 cm lang.

Onderstuk van de trui 46 cm

Bovenstuk van de trui 21 cm, breedte bovenstuk 25 cm


Op maat maken:

Trui Soleil is makkelijk op maat te maken voor jouw lijf, dit leg ik precies uit in het patroon.

Meer informatie over een trui op maat maken vind je op www.jufsas.com/post/opmaatmaken

Wat heb je nodig voor trui Soleil?

-4 of 5 bollen Lang Yarns Quattro Degrade 1088.0004 (100 gram is 240 meter) ik haalde het net met 4 bollen of 3 of 4 bollen Lang Yarns Pride(100 gram is 280 meter) kleur 1090.0094 ik haalde het net niet met 3 bollen

-haaknaalden 3,5 (boord) en 4 (trui)

-schaar

-stopnaald

-label (ook te bestellen op mijn webshop www.jufsas.com/shop)


Je kan natuurlijk ook kiezen uit andere kleuren Quattro Degrade en Pride. Genoeg keus uit hele mooie kleuren.

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje


Ik heb het patroon uitgeschreven, uitgetekend in stitch fiddle en heb er een film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je een van deze truien gaan haken, heel veel succes!

Haakpatroon trui Soleil

Je vindt het uitgebreide haakpatroon in mijn webshop

https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-zomertrui-soleil


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw trui post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#patroonjufSas #truisoleil #haken #virka #crocheting #crochetdesigner #creatief #crochetpattern #handmade #DIY #haakpatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #zomertruisoleil #zomertruihaken #linnen #truihaken #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #zomertruihaken #crochetpattern #haakpatroontruisoleil #wooladdictspride #haakpatroon #jufsas #hakenmetjufSas #hakenvoorbeginners #jufSas #wooladdicts #haaktutorial #crochettutorial #stitchfiddle #gehaaktetrui #haakpatroon #gratishaakpatroon #soleil #truihakenvoordezomer #hakenmetjufsas #haakjeeigentrui #soleiljufsas #truijufsas #zomerhaken #gehaaktetrui #langyarns #langyarnsquattrodegrade #pride #quattrodegradelangyarns

26.796 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page