google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Weekvlog juf Sas week 21 2021


Deze week halen we nieuwe planten voor de tuin bij de Groene loods en Wit en van Dongen In Roosendaal, zetten we ze meteen in de tuin, haak ik nieuwe onderzetters, geïnspireerd door de plusjes, voor mijn werkkamer, genieten we nog steeds van Hello Fresh, verf ik mijn haren, laat ik de schitterende pioenrozen zien, start ik met het negende kerstproject, komt Suus gezellig langs, bereiden we ons voor op het songfestival, heb ik mijn favoriete liedje, geniet ik van een warme appelflap, is Rudolf het rendier af en staat het patroon van Marlieke op mijn website, eten we een pokebowl, kijken Suus en ik het songfestival, balen we van de winnaar, haak ik verder aan het ijsjes vestje voor Noa, eten we orzo (erg lekker) van Hello Fresh, start ik met een maxi jurk met vrolijke tulpenstof van stoffenwinkel, komen Daph en Noa op de koffie en pas ik meteen het vestje met ijsjes, naai ik de jurk uit de nieuwste Knipmode in elkaar, past de jurk perfect, komen er twee pakjes van Lang Yarns, laat ik het ontwerp van een nieuwe trui met WoolAddicts zien, show ik mijn nieuwe gemaakte jurk met leuke riem van Norah (houd Norah deze week in de gaten, er komt iets leuks aan), vond ik de woensdagvraag van vorige week erg grappig, stel ik de nieuwe woensdagvraag van de juf Sas haak en brei Facebook groep, wordt mijn weekvlog geblokkeerd door YouTube, pas ik mijn weekvlog aan zonder songfestival beelden en commentaar (erg jammer ik vond ons nl een goed duo :-), vertel ik nog over mijn blog hoe mijn haakboek wordt gemaakt en sluit ik de week echt af. Veel kijkplezier en tot volgende week!


Klik hieronder om naar mijn filmpje te gaan:

Meer informatie:

-Haakpatroon Rudolf het rendier https://www.jufsas.com/post/kerst9

-jurk 12 uit Knipmode https://knipmode.nl/

-Mijn haakboek bij Yarnsea yarnsea.com/jufsas

-Blog printen van het haakboek https://www.jufsas.com/post/printenboek


Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #jufsasweekvlog #jurkNorah #norah #haakboeken #onlinebibliotheek #hetlevenvanjufsas #haakvlog #platsaIkea #kimberleylangyarns #wooladdicts #norah #riemvanNorah #hellofresh #stoffenwinkel #knipmode #zelfkledingmaken #vlogvanhaakster #weekvlogjufsas #jufsasboek #yarnseaboek #haakboek #haken #haakvlog #debreiboerdeij #Langyarns #tulpenstof #haakinspiratie #crochetblogger #crochetvlog #haakvlogger #langyarns #omega #langyarnsquattro #quattro #langyarnsomega #quattrovanlangyarns #woensdagvraag #bibliotheek #onlinecursussen #soofos #goodhabitz #boekenlezen #vloggendeoma #bibliotheek #onlinebibliotheek #ebook #luisterboek #trots #yarnsea #ommetje #woensdagvraagjufsas #crochetdesigner #haakboek #jufsashaakboek #bibliotheeklidmaatschap #pimpenhobbykamer #haalmeeruitjebiebpas #Ikea #hobbykamer #boekenluisteren

1.133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De babykamer

bottom of page