• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Rudolf het rendier handmade by juf Sas met gratis haakpatroon van Marlieke


Nummer 9 van het kerstproject en deze week heb ik het patroon van Marlieke (Instagram: Marligurumicrochet) gehaakt. Toen ik een keer een kerstproject had gepost op instagram benaderde Marlieke mij en vertelde ze me dat ze nog kerstpatronen had en of ik die wilde gebruiken.

Graag natuurlijk, ben ik alleen maar heel blij mee, dus deze week het patroon van Rudolf het rendier van Marlieke. Ik heb hem gisteren gehaakt en het patroon is super uitgeschreven dus ik wil het graag met goedkeuring van Marlieke met jullie delen.

Ik heb Rudolf met Quattro van Lang Yarns (verkrijgbaar bij de Breiboerderij) gehaakt en wel met de kleuren:

39 (lichtbruin) voor hoofd, oren en neus

109 (licht perzik) voor ogen, neus en borduursels

68 (chocolade) voor gewei

60 (kusrood) voor zijn neus

04 (zwart) voor mond

en ik heb oogjes van 7 mm gebruikt.

Dit is het negende kerstitem voor de kerstboom van dit jaar en naarmate we verder komen zie ik de boom al een beetje voor me. Het wordt in ieder geval geen saaie doorsnee boom :-)


De linkjes van mijn kerstproject zijn op dezelfde manier opgebouwd. Zo kan je makkelijk de kerstitems terug vinden. Je hebt www.jufsas.com dan /post dan /kerst1 of kerst3 of kerst5. Kortom er zit een logica in het kerstproject :-)


Ik haak in 2021 maak ik heel veel kerstversieringen zodat ik in december een hele kerstboom kan decoreren met gehaakte kerstversierselen.