google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Het printen van mijn haakboek 'Haken met juf Sas'


Eind maart ging de verkoop van start van mijn eerste haakboek Haken met juf Sas in samenwerking met Yarnsea. Inmiddels zijn er bijna 800 boeken verkocht (iedereen die het boek besteld heeft super bedankt!) en daar ben ik super trots op en heel erg blij mee.

Omdat ik zelf nogal nieuwsgierig was hoe het printen van het boek in zijn werk ging vroeg ik aan Robin van Yarnsea of er een filmpje gemaakt kon worden van het printen.


Dat filmpje heb ik gekregen en ik vind het super leuk om het proces van printen in zijn werk te zien. Ok benieuwd hoe het boek Haken met juf Sas ontstaat, bekijk dan onderstaande film.

Meer informatie over mijn boek Haken met juf Sas en foto's van heel veel blije haaksters met het boek vind je op www.jufsas.com/haakboek

Bestellen

In het boek Haken met juf Sas vind je de patronen van 10 trui en vesten en 3 shawls. De prijs is €17,49. Dat is €1,35 per patroon.

Je kunt het boek via de volgende link bestellen Yarnsea.com/jufsas of bij Reineke van de Breiboerderij https://www.debreiboerderij.nl/brei-haakpakketten/juf-sas-haak-en-breipakketten-en-patronen.html


Ben je een (wol of boek)winkel en wil je het boek ook verkopen, neem dan contact op met yarnsea en zij kunnen je verder helpen (mail: info@yarnsea.com)


De boeken worden 1 voor 1 geprint (heel milieuvriendelijk zodat er geen grote oplages en voorraden zijn), als er een order binnen komt, wordt het boek geprint. Het boek kan dus ook nooit uitverkocht raken en blijft altijd nog bestelbaar. Dit betekent wel dat als je het boek besteld hebt, je ongeveer moet rekenen op ongeveer 2-7 werkdagen levertijd.

1.967 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Ans Van Venrooij
Ans Van Venrooij
Feb 01, 2022

Wat een mooie trui zeg

Like

Ank van de Kooij
Ank van de Kooij
May 21, 2021

Wat leuk voor je Saskia. Hopelijk volgen er nog meer.

Ik geniet iedere keer weer van je blogs.

Like
juf Sas
juf Sas
May 21, 2021
Replying to

Wat fijn om te horen!

Like
bottom of page