google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tien shawls van juf Sas met gratis haakpatronen


Juf Sas is vooral van de shawls. Niks heerlijker om op een gure dag, een lekkere grote shawl om te slaan. Ik vind het ontwerpen van shawls ook altijd erg leuk en heb er inmiddels heel wat ontworpen. Je kan de patronen natuurlijk altijd vinden via https://www.jufsas.com/creatief maar ik zet in dit blog even 10 haakpatronen van verschillende shawls op een rij.


Colshawls

1. Colshawl Betsy

Deze colshawl is een van de eerste shawls die ik heb ontworpen en is echt een bestseller geworden vandaar dat ik de shawl nu naam Betsy heb gegeven. Betsy is een Bestie! https://www.jufsas.com/post/betsy

2. Colshawl Rosa

Dit haakpatroon al in verschillende wolsoorten gehaakt. De verlengde vaste is een super steek, ook om het haken te leren.

3. Colshawl Spring

Deze col heb ik met een pufsteek gehaakt met haaknaald 12. Lekker grof en stoer.

Katoenen shawls

4. Shawl Mix & Match

Deze shawl is echt een Mix & Match, gehaakt in 7 mooie kleuren katoen en met 12 verschillende motieven en steken. De shawl haakt heerlijk, lekker afwisselend, je wil elke keer een stukje af hebben.

5. Shawl Hazel

Shawl Hazel is gehaakt in mooie kleuren katoen van Paris van Drops Design. De golfjes maken het spannend en leuk om dit patroon te haken en de pompons maken het helemaal af.

Steun juf Sas

Ben je blij met deze gratis patronen, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

6. Shawl Felice

De restjesshawl, een geweldige shawl om restjes katoen of wol mee weg te werken en toch een gave shawl over te houden. Leuke details van sluiting en suede koordjes.

7. Shawl Elif

Echt een shawl om in weg te kruipen, gehaakt met haaknaald 8 haakt het heerlijk weg.

8. Shawl Höst

Wat een heerlijke herfstshawl is deze shawl Höst (Herfst in het Zweeds). Je kan hem echt op heel veel manieren stylen en dragen. Als een omslagdoek, als een soort vest, als een echte shawl of als een soort colshawl.

Granny shawl

9. Shawl Sunshine

Met 10 gehaakte okergele granny square's en 6 grote kwastjes is shawl Sunshine ontstaan.


Corner to corner shawl

10. Shawl Snowflake

De shawl heb ik corner to corner (C2C) gehaakt in blokjes van 4 stokjes. De shawl is 17 blokjes breed en 100 blokjes lang. Bij elkaar heb ik dus 6800 stokjes gehaakt. Franjes er aan (8 aan beide kanten, dus 16 in totaal) en de shawl is af.


Prima dat je deze patronen gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon, een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com/creatief en #jufsas en #hakenmetjufsas gebruikt.

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.10.293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page