• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Shawl Elif handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Vorige week al een soort preview gepost en nu is shawl Elif af. Mooie tinten in de shawl door de geweldige wol van de Zeeman, in totaal 6 bollen nodig gehad, en met haaknaald 8 haakt het heerlijk weg. Echt een shawl voor deze sombere regenachtige dagen.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Afmetingen:

Lengte van de shawl is 2.80m (gemeten inclusief franjes). Breedte is 38 cm.

Wat heb je nodig voor shawl Elif:

-6 bollen Elif van Zeeman

-haaknaald 8

-schaar

-stopnaald

-etiket

Gebruikte steken:

-lossen

-stokjes