• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter

Haakpakket inclusief haakpatroon shawl Dagmar handmade by juf Sas


Geïnspireerd door mijn nieuwe spijkerjasje van Norah ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe shawl met Merino 120 dégradé. Ik had deze 5 bollen van de kleur oud roze, vergrijsd groen (06) nog liggen. En nu is de shawl af, de rand maakt hem extra gaaf vind ik zelf.


Deze wol haakt zo fijn en ik vind de kleurverloop echt geweldig mooi. Voor zulke mooie wol hoef je ook geen ingewikkelde patronen te maken. De wol maakt al het verschil.

Wat is ook heel belangrijk vind, de wol is SHEEP friendly, no mulesing staat erop. Dat haakt nog fijner en in ieder geval verantwoord.

Ik ben zo blij met het eindresultaat. Het is echt een mooie, handige en warme shawl geworden die ook nog eens geweldig past bij mijn roze jas.


Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje


Afmetingen:

Shawl Dagmar is 38 cm breed (langste punt van de shawl gemeten) en is 150 cm lang (van beginpunt tot eindpunt gemeten). De shawl weegt 211 gram.

Wat heb je nodig voor deze shawl?

-5 bollen Merino 120 Degradé kleur 06 oud roze/vergrijsd groen

-haaknaald 4,5

-schaar

-stopnaald

-label


Haakpakket van shawl Dagmar

Rieneke heeft er een speciaal haakpakket van shawl Fleur gemaakt. Het haakpakket bestaat uit 5 bollen Merino 120 Degradé. Met het Juf-Sas-label wat je gratis krijgt bij aankoop van het pakket, maak je je Juf-Sas-shawl helemaal af. Het patroon ontvang je bij het bestellen van het haakpakket.


Je kan natuurlijk ook kiezen uit andere kleuren. Genoeg keus uit hele mooie kleuren van Merino 120 Degradé.


En wist je dat je bij de Breiboerderij ook meteen het boek 'Haken met juf Sas' kunt bestellen, twee vliegen in 1 klap!


Klik hier voor de link naar het haakpakket en het haakboek:

https://www.debreiboerderij.nl/brei-haakpakketten/juf-sas-haak-en-breipakketten-en-patronen.html


Dit haakpatroon van shawl Dagmar zal ook in mijn tweede haakboek komen. Dit boek is in de maak dus nog even geduld.

Haakpatroon bij shawl Dagmar: Bij het haakpakket ontvang je het haakpatroon, dit patroon is uitgeschreven, uitgetekend en er is een filmpje bij gemaakt. Het filmpje is vooral bedoeld voor de ondersteuning van het haakpatroon van shawl Dagmar. Het is niet bedoeld om te leren haken, daar zijn genoeg andere filmpjes voor. Dus bekijk het filmpje vooral in combinatie met geschreven patroon. Bij dit filmpje heb ik voor het eerst mijn nieuwe statief gebruikt, dus er wordt van bovenaf gefilmd. In het begin was dat even wennen dus sommige beelden zijn net buiten beeld maar gaandeweg de film gaat dat steeds beter.

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie

juf Sas weekvlog https://www.jufsas.com/weekvlog

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van jouw eindresultaat mailt of een foto post op de juf Sas haak en brei groep en op website/social media de #jufsas #hakenmetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer (gratis) haak- en breipatronen van juf Sas

#shawl #Dagmar #patroonjufSas #shawldagmar #haken #virka #crocheting #crochetdesigner #gehaakteshawl #creatief #crochetpattern #handmade #DIY #patroonmethaakpakket #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #merino120degrade #vergrijsdgroen #oudroze #merinodegrade #sheepfriendly #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #gehaaktesjaal #freepattern #debreiboerderij #haakpakket #haakpatroon #jufsas #vrolijkeshawl #langyarns #langyarnsnl #nomuleshing #merinowol #merinowool #lenteshawl #sjaal #haakpatroon #haakpatroonsjaal #sjaalhaken #Dagmar #scarfDagmar #sjaaldagmar #sjaaldagmarhaken #stokjes #makkelijkeshawlhaken #randhaken #hakenmetjufSas #shawlmetvhals #shawljufSas #crochetpattern #haaktutorial #crochettutorial

1,707 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0