google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon shawl Dagmar van juf Sas


Geïnspireerd door mijn nieuwe spijkerjasje van Norah ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe shawl met Merino 120 dégradé. Ik had deze 5 bollen van de kleur oud roze, vergrijsd groen (06) nog liggen. En nu is de shawl af, de rand maakt hem extra gaaf vind ik zelf.


Deze wol haakt zo fijn en ik vind de kleurverloop echt geweldig mooi. Voor zulke mooie wol hoef je ook geen ingewikkelde patronen te maken. De wol maakt al het verschil.

Wat is ook heel belangrijk vind, de wol is SHEEP friendly, no mulesing staat erop. Dat haakt nog fijner en in ieder geval verantwoord.

Ik ben zo blij met het eindresultaat. Het is echt een mooie, handige en warme shawl geworden die ook nog eens geweldig past bij mijn roze jas.


Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje


Afmetingen:

Shawl Dagmar is 38 cm breed (langste punt van de shawl gemeten) en is 150 cm lang (van beginpunt tot eindpunt gemeten). De shawl weegt 211 gram.

Wat heb je nodig voor deze shawl?

-haaknaald 4,5

-schaar

-stopnaald

-label

Het haakpatroon van shawl Dagmar vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2


Het haakpatroon is uitgeschreven, uitgetekend en er is een filmpje bij gemaakt. Het filmpje is vooral bedoeld voor de ondersteuning van het haakpatroon van shawl Dagmar. Het is niet bedoeld om te leren haken, daar zijn genoeg andere filmpjes voor. Dus bekijk het filmpje vooral in combinatie met geschreven patroon. Bij dit filmpje heb ik voor het eerst mijn nieuwe statief gebruikt, dus er wordt van bovenaf gefilmd. In het begin was dat even wennen dus sommige beelden zijn net buiten beeld maar gaandeweg de film gaat dat steeds beter.

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van jouw eindresultaat mailt of een foto post op de juf Sas haak en brei groep en op website/social media de #jufsas #hakenmetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


6.849 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page