google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Weekvlog juf Sas week 15 2021


Deze week facetime ik met moeder Henny, is het weer Noa en Micha dag, pas ik de nieuwe trui Norma bij Noa, spelen we het spel Jakkiebak! Kippenkak! op de iPad, heb ik een grumpydag, doe ik de 3 gewonnen haakboeken op de post, geniet ik weer van het buiten zijn, gaan we een gewonnen haakboek bij Lia in Stavenisse afleveren, unbox ik twee pakjes, een van Norah en 1 van de Breiboerderij, geef het nieuwe spijkerjasje mij inspiratie voor een nieuwe shawl met Merino 120 dégradé, laat ik tijdens een zonnige wandeling mijn nieuwe roze airpods zien, die ik gebruik voor een nieuw luisterboek, maak ik verse groentesoep met balletjes, laat ik mijn nieuwe Tango laarsjes zien, verzin ik de nieuwe woensdagvraag, ben ik blij met de 7 testhaaksters voor trui/vest Anna, word ik nog niet warm van de nieuwe collectie van Didi, is het poetsdag, verf ik mijn haar, laat ik de vorderingen van shawl Dagmar en de poppetjes zien, maken we samen een heerlijke wandeling, geef ik nog een tip hoe je makkelijk je leesverlanglijstje kan gaan maken bij de Online Bibliotheek en vertel ik wie ik morgen voor het eerst in real life ga ontmoeten. Kortom weer een volle weekvlog. Veel kijkplezier en tot volgende week!


Klik hieronder om naar mijn filmpje te gaan:

Meer informatie:

-Norma van LangYarns Rozenhout 87 en Steen rood 187 https://www.debreiboerderij.nl/wol/lang-yarns/lang-yarns-norma.html

-Mijn haakboek bij Yarnsea yarnsea.com/jufsas


Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #jufsasweekvlog #haakboeken #onlinebibliotheek #hetlevenvanjufsas #haakvlog #vlogvanhaakster #weekvlogjufsas #jufsasboek #yarnseaboek #haakboek #haken #haakvlog #camping #dezee #haakinspiratie #crochetblogger #crochetvlog #haakvlogger #langyarns #liberty #libertywooladdicts #wolladdictsvanlangyarns #vlogger #wol #normavanlangyarns #jakkiebakkippenkak #woensdagvraag #bibliotheek #boekenlezen #vloggendeoma #soholangyarns #deBreiboerderij #LangYarns #bibliotheek #cursussen #onlinebibliotheek #ebook #luisterboek #trots #yarnsea #IngerBoxsem #naaromstandighedennogalslecht #vriendinnendagen #norah #ommetje #woensdagvraagjufsas #crochetdesigner #collectieNorah #haakboek #jufsashaakboek #bibliotheeklidmaatschap #haalmeeruitjebiebpas #merino120degrade #tissalangyarns

918 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Carla Tange-Davidse
Carla Tange-Davidse
Apr 14, 2021

Weer genoten van je vlog. Zo heerlijk om te horen dat je ook wel eens een baaldag hebt. En inderdaad alle modellen hetzelfde maatje is niet van deze tijd. Dat zouden ze moeten mengen.

Like
juf Sas
juf Sas
Apr 14, 2021
Replying to

Helemaal met je eens, leuk dat je weer gekeken hebt, tot volgende week!

Like
bottom of page