google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Mijn eerste haakboek 'Haken met juf Sas' in samenwerking met Yarnsea


Mijn eerste haakboek is een feit en ik ben er super trots op. Ook ben ik trots op de medewerkers van Yarnsea die dit mogelijk hebben gemaakt. Tussen het eerste berichtje van Robin van Yarnsea waarin hij uitlegde waar Yarnsea graag naar toe zou willen gaan en nu zitten precies 24 weken en in die 24 weken is gewoon mijn boek ontstaan. Hoe het traject verlopen is, lees je hieronder.

Op 12 oktober nam Robin contact met mij op via mijn website. We hebben daarna een belafspraak gemaakt zodat hij uit kon leggen wat hij nou precies bedoelde. Ik werd meteen enthousiast van het verhaal van Robin. Een start up onderneming rondom haakpatronen met het idee dat haaksters straks zelf hun eigen haakboek kunnen samenstellen, hoe tof is dat! En ook wil Yarnsea een tool ontwikkelen waarin haakpatronen meteen vertaald kunnen worden naar het Engels, Spaans, Portugees, Duits en ga zo maar door. Daar houd ik van, nieuwe ontwikkelingen en anders dan anders. Ik denk dat het een enorm gat in de markt is in de haakwereld dus ik wilde graag mijn medewerking verlenen. Ik weet veel van haken, zij weten alles van systemen en boeken printen en zo zijn we samen op pad gegaan.

Quinten van Yarnsea links, juf Sas midden en Robin van Yarnsea rechts


In online meetings met de mensen van Yarnsea heb ik een aantal dingen uitgetest en gaandeweg kwam het idee om een heel juf Sas boek uit te geven. Ik heb een aantal patronen en foto's doorgestuurd en zij gingen aan de slag daarmee.

Op 16 maart kwamen Robin, Quinten en Mikkie vanuit Zoetermeer naar Tholen gereden om het geprinte boek 'Haken met juf Sas' te overhandigen. Het was leuk om elkaar nu ook in het echt te ontmoeten. Na een aantal nakijksessies werd het boek aangescherpt en gefinetuned en donderdag gaf ik mijn akkoord. Nu was het goed en af! Ook bij Yarnsea hebben ze hard gewerkt om de website en bestelmodus op tijd klaar te krijgen en ook dat was zo goed als gereed op vrijdag. We kozen ervoor om het nog niet zo net voor het weekend online te gooien maar het over het weekend te tillen.

Blij gingen we het weekend in, als je een tijd naar iets toewerkt en het is dan zover is dat zeker een reden voor een feestje. Het leuke is dat er zelf zonder ruchtbaarheid er dit weekend al 14 boeken besteld zijn, super leuk!

Vandaag waren we allemaal best gezond zenuwachtig en om 16.00 uur ging het officieel online en kwamen de bestellingen binnen. Er waren nog kleine kinkjes in de kabel rondom het bestellen (check-out) en betalen (pay pal knop werkte niet goed) maar dat werd door het team dat paraat stond, snel opgelost.


Dit zijn de 13 haakpatronen die in mijn boek verschijnen: -trui Bloom -shawl Fleur -shawl Jolie -trui Amira -trui Caja -trui Louise -trui Méja -trui Nel & Nellie -vest Lily -trui Britt -shawl Esmé -Vest Vera

Deze 10 truien/vesten & 3 shawls, dus 13 haakpatronen, zijn samen in het boek gebundeld. De filmpjes van de haakpatronen blijven ook gewoon nog bestaan en zijn met QR codes die je met je telefoon kunt scannen gewoon te bekijken.

Wel kun je het haakpatroon van trui Bloom, shawl Fleur, shawl Jolie, trui Amira, trui Méja, trui Nel en vest Lily apart verkrijgen als je bij Rieneke van de Breiboerderij het haakpakket aanschaft. Je krijgt dan het haakpatroon bij je haakpakket geleverd.

Dit geldt ook voor trui Caja en shawl Esmé als je het haakpakket aanschaft bij Echtstudio dan krijg je het haakpatroon erbij geleverd.

Bestellen

In het boek Haken met juf Sas vind je de patronen van 10 trui en vesten en 3 shawls. De prijs is €17,49. Dat is €1,35 per patroon.

Je kunt het boek via de volgende link bestellen Yarnsea.com/jufsas

De boeken worden 1 voor 1 geprint (heel milieuvriendelijk zodat er geen grote oplages en voorraden zijn), als er een order binnen komt, wordt het boek geprint. Het boek kan dus ook nooit uitverkocht raken en blijft altijd nog bestelbaar. Dit betekent wel dat als je het boek besteld hebt, je ongeveer moet rekenen op ongeveer 4-7 dagen levertijd.

Ik vond het in ieder geval een erg leuk en leerzaam traject en super trots dat we nu al zo ver zijn dat er een echt boek verschijnt. Enne natuurlijk ben ik stiekem al over boek 2 aan het nadenken! Mocht je het boek bestellen, alvast heel erg bedankt!


En ben jij een ontwerpster en is jouw droom om ooit een eigen haakboek uit te geven of heb je een paar mooie ontwerpen maar niet genoeg voor een boek, ga zeker in gesprek met Yarnsea, ik kan het je van harte aanbevelen! Wie weet sta jij straks ook zo met je eigen boek in je handen én echt dat is een super tof gevoel!

3.594 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De babykamer

bottom of page