google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Weekvlog juf Sas week 16 2021


Deze week laat ik mijn nieuwe filmstatief zien, maak ik shawl Dagmar af, gaan we plantjes voor de tuin kopen, is het een groene dag, heb ik een wandelwerkafspraak bij Waterrijk, gaat er een raar lampje branden in mijn auto, laat ik zeebanaan voor de poke bowl zien, ga ik naar de kapper, begin ik aan een nieuwe knuffel in opdracht van Micha, laat ik zien hoe ik alle Norah items combineer en een hele lente en zomer vooruit kan, is Kootje af, vertel ik waarom ik geen juf meer ben, geef ik de tip van de week rondom oogjes van een knuffel, loop ik een vroeg Ommetje, heb ik het boek naar omstandigheden nogal slecht uit, vertel ik waarom ik zo graag boeken lees, is ook Rammelaar Ko af, begin ik aan het uittypen van haakpatroon van shawl Dagmar, vier ik mijn 52ste geboortedag , laat ik mijn nieuwe project zien en geef ik de nieuwe woensdagvraag van de juf Sas haak en brei Facebook groep al op. Kortom weer een volle weekvlog. Veel kijkplezier en tot volgende week!


Klik hieronder om naar mijn filmpje te gaan:

Meer informatie:

-Tuincentrum de groene loods https://www.de-groene-loods.nl/

-Tuincemtrum de Wit en van Dongen https://www.dewitvandongen.nl/

-recept van Poké Bowl https://www.jufsas.com/post/pokebowl

-Mijn haakboek bij Yarnsea yarnsea.com/jufsas


Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #jufsasweekvlog #haakboeken #onlinebibliotheek #hetlevenvanjufsas #haakvlog #vlogvanhaakster #weekvlogjufsas #jufsasboek #yarnseaboek #haakboek #haken #haakvlog #camping #dezee #haakinspiratie #crochetblogger #crochetvlog #haakvlogger #langyarns #liberty #libertywooladdicts #wooladdictsvanlangyarns #vlogger #wol #quattrovanlangyarns #pokébowl #woensdagvraag #bibliotheek #boekenlezen #vloggendeoma #quattrolangyarns #deBreiboerderij #LangYarns #bibliotheek #cursussen #onlinebibliotheek #ebook #luisterboek #trots #yarnsea #IngerBoxsem #naaromstandighedennogalslecht #vriendinnendagen #norah #ommetje #woensdagvraagjufsas #crochetdesigner #collectieNorah #haakboek #jufsashaakboek #bibliotheeklidmaatschap #haalmeeruitjebiebpas #merino120degrade #receptpokébowl #zeebanaan #boekenluisteren #juf #onderwijs

1.383 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 ความคิดเห็น


Hannie
20 เม.ย. 2564

Laat je niet van je eigen ideeën afhouden. Dit is mijn tattoo. Twee jaar geleden gezet. Lukt het vandaag niet dan morgen. Betekent dit voor mij.

ถูกใจ
juf Sas
juf Sas
20 เม.ย. 2564
ตอบกลับไปที่

Ik vind hem mooi, heel subtiel!

ถูกใจ
bottom of page