google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon vest Anna van juf Sas


Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om het haakpatroon van vest Anna nog een keer te haken maar dan in één kleur. Ik heb vest Anna en trui Anna gehaakt met Soho van Lang Yarns maar dat is best kleurrijk en door de wol valt het leuke patroon van het vest of de trui niet zo op.

Dus ben ik aan de slag gegaan met de witte Happiness van Wooladdicts. Heerlijk garen (65% katoen en 35% nylon) en je wordt er zeker vrolijk van als je er mee haakt. Zo heerlijk zacht en je steekt nooit in de draad. En zeg nou zelf het patroon is zo toch een plaatje. Heerlijk vestje voor straks in de zomer.

Ik heb vest Anna langer gemaakt dan het eerste vest. Ik heb eerst gemeten hoe lang ik het vest wilde hebben. Eerst heb ik een mouw gehaakt zodat ik wist hoe lang het stuk moest zijn voordat ik ging splitsen. Verder heb ik het helemaal het oorspronkelijke patroon aangehouden.


Tweede haakboek en los haakpatroon

De haakpatronen van vest en trui Anna staan in mijn tweede boek maar staan ook samen in 1 haakpatroon dat los te koop is in mijn webshop.

Uitleg in film

Voordat je begint met haken, bekijk dan vooral de film in het haakpatroon heel goed. In de film leg ik heel veel dingen uit die je moet weten om de trui goed op maat te haken. De film is een extra toevoeging op het geschreven en getekende haakpatroon. De film is niet bedoeld om te leren haken maar om haakpatronen te leren lezen.


Het haakpatroon

Ik heb het haakpatroon uitgeschreven, uitgetekend in stitch fiddle en heb er een film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je trui of vest Anna gaan haken, heel veel succes!

Gebruikte steken:

-losse (chain)

-halve vaste (slipstitch)

-vaste (en:double crochet am:single crochet)

-stokje (en:treble am:double crochet)


Afmetingen witte vest Anna:

Beschrijving van deze trui is voor maat 42/44/XL

De trui is makkelijk op maat te maken, meet goed je omvang, de lengte en je mouwen. In het filmpje leg ik nog beter uit hoe je de trui echt voor jouw lijf kan maken.


Het witte vest Anna weegt 494 gram


Voor- en achterpand:

Totale lengte 80 cm, boord is 11 cm, vanaf boord tot aan begin mouw is 54 cm breedte van voor- of achterpand (dubbel gemeten) is 65 cm

Mouw: totale lengte 30 cm, breedte mouw 15 cm, boord mouw 11 cm

Wat heb je nodig voor witte vest Anna

-10 bollen Happiness Wooladdicts nr 1013.0001 50 gram is 135 meter

-Haaknaald 5 (voor boord)

-Haaknaald 5,5 (voor rest)

-Stopnaald

-Schaar


Haakpatroon

De haakpatronen van vest en trui Anna vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2


Digitale haakpatroon van trui en vest Anna in webshop juf Sas


Het haakpatroon van trui en vest Anna vind je nu ook samen als los patroon in mijn webshop.


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen en sla het patroon op zodat je het terug kunt vinden!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Je vindt het uitgebreide haakpatroon in mijn webshop https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-trui-en-vest-anna-juf-sas

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw trui of vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


#truiAnna #haken #vestanna #virka #crocheting #crochetlover #truiAnnajufsas #creatief #handcrafted #handmade #DIY #heelhollandhaakt #jufSasgratispatroon #truihaken #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #freepattern #gehaaktetrui #sweaterAnna #Anna #soholangyarns #trui #truihaken #crochetpattern #haakpatroontrui #haakpatroonvaneentrui #gehaaktetrui #haakpatroon #freecrochetpattern #gratishaakpatroon #langyarns #langyarnsAnna #hakenmetjufSas #wooladdictshappiness #wolvanlangyarns #truivanjufsas #haakpakket #haakpakketbreiboerderij #crochetdesigner #makkelijkhaakpatroon #truihaken #truihakenvoorvolwassenen #groenbontsoho #trui #truihakenmetfilmuitleg #gratishaakpatronen #gratishaakpatroon #gratishaakpatroonvanjufsas #hakenvoorbeginners #makkelijketruihaken #haaktutorial #uitleginyoutubefilm

4.675 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page