google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon trui en vest Anna van juf SasHaakpatroon trui en vest Anna

Trui en vest Anna, heerlijke haakpatronen van juf Sas om te haken. Ik heb dus naast trui Anna ook vest Anna gehaakt, dan wel in een andere kleur Soho.

Trui Anna was eigenlijk snel gehaakt en het resultaat was ook nog leuk. Helaas had ik niet gefilmd en zo ontstond het idee om het patroon nog een keer te haken maar dan als vest en dan meteen goed op te schrijven en te filmen.

Tweede haakboek en los haakpatroon

De haakpatronen van vest en trui Anna staan in mijn tweede boek maar staan ook samen in 1 haakpatroon dat los te koop is in mijn webshop.

Mijn moeder heeft trui Anna ingepikt, ze werd zo vrolijk van de kleurtjes en de trui paste haar perfect.


Soho van Lang Yarns

Vest en trui Anna heb ik gehaakt met Soho van Lang Yarns. Soho is echt een super wol met een heel mooi verloop. De kleur groen bont nummer 55 van de trui is lekker vrolijk en de wol maakt de trui. Het vest is gehaakt met de kleur olijf 52 en is ingetogener. Je haakt Soho met haaknaald 5,5 en 6.

Testhaaksters

Trui en vest Anna is test gehaakt door 7 testhaaksters. Ze hebben verschillende soorten Soho gebruikt en hadden ook verschillende confectiematen. Hieronder het resultaat van een aantal testhaaksters. Ook in de juf Sas haak- en brei Fb groep zijn al beeldschone Anna's gehaakt. Ook in uni kleur is Anna heel mooi. Neem een kijkje in de groep en zoek op #vestanna of #truianna
Uitleg in film

Voordat je begint met haken, bekijk dan vooral de film goed. In de film leg ik heel veel dingen uit die je moet weten om de trui goed op maat te haken. De film is een extra toevoeging op het geschreven en getekende haakpatroon. De film is niet bedoeld om te leren haken maar om haakpatronen te leren lezen.

Het haakpatroon

Ik heb het haakpatroon uitgeschreven, uitgetekend in stitch fiddle en heb er een film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je trui of vest Anna gaan haken, heel veel succes!

Gebruikte steken:

-losse (chain)

-halve vaste (slipstitch)

-vaste (en:double crochet am:single crochet)

-stokje (en:treble am:double crochet)


Afmetingen trui Anna:

Beschrijving van deze trui is voor maat 42/44/XL

De trui is makkelijk op maat te maken, meet goed je omvang, de lengte en je mouwen. In het filmpje leg ik nog beter uit hoe je de trui echt voor jouw lijf kan maken.

Trui Anna weegt 526 gram


Voor- en achterpand:

Totale lengte 55cm (van onderkant tot aan hals), boord is 11,5 cm, van boord tot aan begin mouw is 33 cm totale halsbreedte 34 cm

breedte van voor- of achterpand is 76 cm

Mouw: totale lengte 30 cm, breedte mouw 22 cm, boord mouw 11,5 cm


Wat heb je nodig:

-6 bollen Soho van Lang Yarns kleur groen bont 55 100 gram = ca. 180 meter

-Haaknaald 5,5 (voor boord)

-Haaknaald 6 (voor rest)

-Stopnaald

-Schaar

Afmetingen vest Anna:

Beschrijving van deze trui is voor maat 42/44/XL

De trui is makkelijk op maat te maken, meet goed je omvang, de lengte en je mouwen. In het filmpje leg ik nog beter uit hoe je de trui echt voor jouw lijf kan maken.


Vest Anna weegt 559 gram


Voor- en achterpand:

Totale lengte 58 cm (van onderkant tot aan hals), boord is 11,5 cm, van boord tot aan begin mouw is 36 cm breedte van voor- of achterpand (op breedste stuk gemeten, bij de splitsing) is 80 cm

Mouw: totale lengte 30 cm, breedte mouw 22 cm, boord mouw 11,5 cm


Wat heb je nodig:

-6 bollen Soho van Lang Yarns kleur olijf 52 100 gram = ca. 180 meter

-Haaknaald 5,5 (voor boord)

-Haaknaald 6 (voor rest)

-Stopnaald

-Schaar


Inmiddels heb ik ook een wit vest Anna gehaakt. Meer informatie daarover vind je op https://www.jufsas.com/post/haakpatroon-vest-anna-van-juf-sas

Haakpatroon

De haakpatronen van vest en trui Anna vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2


Digitale haakpatroon van trui en vest Anna in webshop juf Sas


Het haakpatroon van trui en vest Anna vind je nu ook samen als los patroon in mijn webshop.


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen en sla het patroon op!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Je vindt het uitgebreide haakpatroon in mijn webshop https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-trui-en-vest-anna-juf-sas

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw trui of vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


#truiAnna #haken #vestanna #virka #crocheting #crochetlover #truiAnnajufsas #creatief #handcrafted #handmade #DIY #heelhollandhaakt #jufSasgratispatroon #truihaken #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #freepattern #gehaaktetrui #sweaterAnna #Anna #soholangyarns #trui #truihaken #crochetpattern #haakpatroontrui #haakpatroonvaneentrui #gehaaktetrui #haakpatroon #freecrochetpattern #gratishaakpatroon #langyarns #langyarnsAnna #hakenmetjufSas #groenbont #wolvanlangyarns #truivanjufsas #haakpakket #haakpakketbreiboerderij #crochetdesigner #truimettelpatroon #makkelijkhaakpatroon #truihaken #truihakenvoorvolwassenen #groenbontsoho #trui #truihakenmetfilmuitleg #gratishaakpatronen #gratishaakpatroon #gratishaakpatroonvanjufsas #hakenvoorbeginners #makkelijketruihaken #haaktutorial #uitleginyoutubefilm

5.157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page