google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Granny square handtas met rits van juf Sas

Granny square handtas

Haakpatroon granny square handtas met rits

Deze gave granny square handtas met rits heb ik gemaakt voor mijn BERNINA blog.

Granny square handtas

Toen we in Milaan waren, zag ik zo’n handtas in een dure winkel hangen en kreeg meteen inspiratie. Dit kan ik zelf ook maken. 

Bij het opruimen mijn wol/handwerkkast kwam ik twee houten handvaten. Helemaal vergeten dat ik die nog had en perfect voor een handtas.

Granny square handtas

Wooladdicts Sunshine

Voor de granny's heb ik de nieuwe kleuren katoen van Wooladdicts Sunshine gebruikt. De kleuren van de bollen katoen combineerde helemaal met de houten handvaten. Lang Yarns Wooladdicts Sunshine is een glanzend, middel dik ketting garen van 100% katoen, heerlijk om mee te haken en zeker geschikt voor mijn idee. 

Granny square handtas

Op de website van Een Mooi Gebaar vond ik het patroon van de floral granny. Het is een ontwerp van Attic24 en ze beschrijft stap voor stap hoe je de granny moet haken. Na een proef granny wist ik dat ik deze granny zou gebruiken voor mijn handtas. In totaal heb ik 12 floral granny’s gemaakt.

Granny square handtas

Verder heb ik een gevoerde binnentas met het rits in de tas gemaakt. Hoe ik dat gedaan heb, kun je in mijn BERNINA blog lezen.

Granny square handtas

Granny inspiratie:

Ben je gek op granny's en wil je meer inspiratie, kijk dan op de volgende blogs:

Muts en handwarmers Agnetha https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2

Granny square handtas

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


824 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 comentarios


welverdient
19 mar

hoe duur was de tas in milaan en wat kostte hem jou aan bollen 🤔juf sas flikt het maar weer 🥰

Me gusta

Hannie
14 mar

Wat een schattig tasje, ik ben een groot tasjes fan !

Me gusta
juf Sas
juf Sas
16 mar
Contestando a

Ja ik ook, kun je nooit genoeg hebben!

Me gusta
bottom of page