google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon granny vest, spencer en trui van juf Sas


Granny’s zijn hartstikke hip en spencers zijn in dus dat is een mooie combinatie. Ik heb in inmiddels 2x een granny vest gehaakt, een zomer en een winter vest en het leek me leuk om op dezelfde manier een spencer te haken.

Toen de spencer goed uitgevallen was, heb ik op dezelfde manier een trui gehaakt zodat je met een basispatroon alle kanten op kunt.

Je kunt een zomervest, een wintervest, een spencer of een trui (met verschillende mouwen) er van haken.

En dat allemaal met luchtige granny’s, hoe fijn is dat. Er is toch niets fijner haken dan een granny. Je kunt kiezen voor mooie vrolijke kleuren of voor iets ingetogener kleuren dan krijgt je vest, trui of spencer meteen een hele andere uitstraling.

Het zomervest heb ik met Lang Yarns Amira (50 gram is ongeveer 100 meter) gehaakt en het wintervest met Lang Yarns Cloud (100 gram is 260 meter).

De spencer heb ik met Atlantis van Lang Yarns (50 gram is ongeveer 135 meter) gehaakt. Een wat dunner garen dus heb ik ook meer toeren gehaakt dan bijvoorbeeld bij het vest.

De trui heb ik gehaakt met Happiness van Wooladdicts van Lang Yarns (50 gram is 135 meter) en hiervoor heb ik de vrolijke nieuwe lente kleuren gebruikt met een mooie donkerblauw als basis. Hierdoor krijgt je trui een mooie uitstraling en de Happiness draagt super fijn. Ik heb de granny’s iets groter gehaakt dan van het vest omdat ik het fijn vind als een trui ruimer valt. Je kunt dus heel erg spelen met de dikte van je garen en de grootte van je granny.

En nu staan alle 4 de patronen in 1 uitgebreid patroon (het bevat 42 pagina's) waar je dus alle kanten mee op kunt. Je kunt een zomervest, een wintervest, een spencer of een trui (met verschillende mouwen) er van haken.

Haakpatroon granny vest, spencer en trui

Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen en sla het op of print het uit!


Je vindt het digitale haakpatroon van deze granny vesten, spencer en trui in mijn webshop https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-granny-vest-spencer-en-trui-juf-sas

Uitbreiding haakpatroon granny vest

Heb je eerder al het patroon van het granny vest gekocht, dan kun je nu voor €1,50 een uitbreiding kopen met uitleg over de spencer en de trui. Klik hier voor de uitbreiding https://www.jufsas.com/product-page/uitbreiding-haakpatroon-granny-vest-juf-sas

Let op dit is alleen een uitbreiding en geen compleet patroon. Schaf dit alleen aan als je het haakpatroon van het vest al gekocht hebt, daar staat namelijk de basis in.

Gebruikte steken bij het patroon:

-magische ring

-lossen

-halve vasten

-vasten

-halve stokjes

-stokjes

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


3.490 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page