• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Haakpatroon trui Caja handmade by juf Sas


Op 17 juli kreeg ik een grote doos vol met allerlei kleuren van Soft Mix van By Claire van Echt Studio (super bedankt) opgestuurd. Ik had een trui voor ogen en was benieuwd of me dat zou gaan lukken met dit materiaal. Ik heb met soft mix al deken Feikje gehaakt en weet hoe fijn het haakt maar of een trui er ook leuk van zou zijn, dat wist ik niet zeker.

Maar ik had niet hoeven te twijfelen want wat is het gelukt. Het was soms letterlijk zweten (dat heb je als je met 30 graden met een trui bezig bent) maar het was alle inzet ruimschoots waard. Echt ik ben zo blij met deze vrolijke trui die echt super lekker zit en perfect past.

Met elf gave kleuren heb ik deze kleurrijke trui maken. Ik haakte de trui met haaknaald 8 lekker chuncky! Ik heb de trui Caja genoemd, dat heb ik Caja Hulsker beloofd die me op het idee van deze trui bracht.

Het was wel even puzzelen met deze trui. Je hebt een idee in je hoofd maar weet niet hoe het uit zal vallen. Ik heb veel te veel granny's gehaakt (ook zelfs halve granny's) die later niet nodig bleken te zijn. Het ontwerpproces is er vaak een van vallen en opstaan, haken en uithalen, vast maken en weer los knippen. Maar nu de trui af is ben ik helemaal trots op het gave eindresultaat. Dat geeft zoveel voldoening.

Het is echt een heerlijke vrolijke zonnige herfsttrui geworden, die ook aan twee kanten draagbaar is. Ik zie mezelf al een mooie boswandeling maken en daarna lekker binnen bijkomen met een heerlijke kop warme chocolademelk (of een wijntje :-)). Ik ga vrolijk de herfst tegemoet!


Haakpakket inclusief haakpatroon

Het haakpakket inclusief haakpatroon is voor €62,70 verkrijgbaar bij EchtStudio.

https://www.echtstudio.nl/product/pakketten/vakantie/dekens-en-kussens/haakpakket-juf-sas-trui-caja/