• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Gehaakte engeltjes handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


O helaas het ritme van elke week een kerstpatroon is niet gelukt door drukte en andere prioriteiten maar goed de rust is een beetje weergekeerd en ik heb eindelijk weer een kerstpatroon gemaakt, ditmaal hele leuke lieve engeltjes.

De engeltjes zijn simpel te haken, ik heb er restjes wol voor gebruikt. Je kan de engeltjes in 1 kleur haken maar je kan er ook voor kiezen om bv de vleugeltjes (het hartje) in een andere kleur te haken. De achterkant van het engeltje is ook super leuk door het gehaakte hartje.


Dit is het achtste kerstitem voor de kerstboom van dit jaar en naarmate we verder komen zie ik de boom al een beetje voor me. Het wordt in ieder geval geen saaie doorsnee boom :-)

De linkjes van mijn kerstproject zijn op dezelfde manier opgebouwd. Zo kan je makkelijk de kerstitems terug vinden. Je hebt www.jufsas.com dan /post dan /kerst1 of kerst3 of kerst5. Kortom er zit een logica in het kerstproject :-)


Ik haak in 2021 maak ik heel veel kerstversieringen zodat ik in december een hele kerstboom kan decoreren met gehaakte kerstversierselen.

Kerstinspiratie:

Het is nog altijd mijn droom om een kerstboom volledig te versieren met gehaakte kerstitems. Meer kerstinspiratie of zoek op catergorie kerst op mijn blog:

https://www.jufsas.com/post/kerst7

https://www.jufsas.com/post/kerst6

https://www.jufsas.com/post/kerst5

https://www.jufsas.com/post/kerst4

https://www.jufsas.com/post/kerst3

https://www.jufsas.com/post/kerst2