google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon hartje van juf Sas


GIVE ME YOUR HEART 💓

Simpel en snel klaar dit haakpatroon van een hartje. In stitch Fiddle heb ik het haakpatroon uitgeschreven. Ook heb ik er een tutorial bij gemaakt, dus in filmpje leg ik uit hoe je het hartje snel en simpel haakt. Leuk voor op een kaart, cadeautje, als versiering, op een trui en ga zo maar door.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Mocht je het hartje gaan maken, heel veel succes!

Afmetingen:

De diameter van het hartje is ongeveer 3 cm maar dit ligt natuurlijk aan het katoen of wol dat je gebruikt


Wat heb je nodig:

-restjes katoen, ik heb Paris van Drops gebruikt

-haaknaald 3,5

-stopnaald

-schaar


Gebruikte steken:

Uitgetekend haakpatroon:

Hoe haak je het hartje:

-Start met een magische ring

-Haak in de ring 3 lossen, 3 dubbele stokjes, 2 stokjes, een picot (3 lossen haak de laatste losse met een halve vaste vast aan de eerste losse),2 stokjes, 3 dubbele stokjes, 3 lossen en haak deze vast met een halve vaste in de magische ring.

-Trek de draad aan, hecht beide draden af en je hartje is klaar.


Film met uitleg:

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief en de #jufsas en gebruikt.


Er is ook een speciale juf Sas haak- en breifacebookgroep waarin je vragen kunt stellen over juf Sas patronen en jouw eigen creaties kunt laten zien. Mocht je echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


1.752 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page