• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Gehaakte bril handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Gehaakte bril

Zomaar een grappig ontwerp, leuk voor de carnaval of voor een goed fout feestje. De bril heb je zo gehaakt en je kan variëren in kleur en vorm. Ik zou willen dat ik mijn eigen bril kon haken, dan droeg ik elke dag een ander montuur in een flitsende kleur. Helaas dat gaat niet.


Nieuwe bril

Het vervelende aan oud worden is dat je sterkte verandert, vooral met varifocus. Ik had 5 brillen maar nu maar weer 1 in de nieuwe sterkte (oke eigenlijk 2 want ik heb ook een zonnebril op sterkte). Ik ben dus weer gaan shoppen bij Charlie Temple. Ik heb virtueel gepast en heb toch weer een Sam bril gekozen. Die zit heerlijk weet ik uit ervaring en staat leuk. Dit maal heb ik weer de kleur Oxford Blue gekozen, die heb ik al een keer gehad maar dan in een zonnebril uitvoering. Ik vind hem erg mooi en deze kleur bril past eigenlijk overal bij.

Mijn bestelling met nieuwe sterktes doorgegeven en binnen een week had ik mijn nieuwe bril in huis. Hij staat leuk, zit goed en de sterkte is prima. Fijn dat ik er nu voor een klein prijsje een bril bij heb.


Meer blogs over mijn vorige Charlie Temple brillen:

https://www.jufsas.com/post/charlietemple

https://www.jufsas.com/post/brilsamcharlietemple

https://www.jufsas.com/post/2017/03/21/online-zonnebril-sam-op-sterkte-bij-charlie-temple-besteld


Kortingscode

Wil je zelf ook bril bij Charlie Temple bestellen, met de kortingscode JUFSAS2020 krijg je 10% korting bij jouw bestelling bij Charlie Temple, altijd meegenomen toch?

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Mocht je de gehaakte bril gaan maken, heel veel succes!


Afmetingen:

Het montuur van de bril is ongeveer 14 cm en de poten zijn ook 14 cm lang maar dit ligt natuurlijk aan het katoen of wol dat je gebruikt.