• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Online zonnebril Sam op sterkte bij Charlie Temple besteld


Nu de dagen weer langer worden en het licht weer feller mis ik een zonnebril op sterkte, vooral met autorijden. De zonnebril op sterkte die ik heb, daarvan klopt de sterktes niet meer. Ik word heel duizelig als ik die op heb gehad. Van het vooruitzicht om weer een paar honderd euro aan een multifocale zonnebril uit te geven, had ik niet zoveel zin in. Maar ik kan eigenlijk niet meer zonder.

Op foto draag ik gebreide colshawl Claire

Op Facebook zag ik een advertentie van Charlie Temple langs komen (de kracht van Social Media). Brillen die je online kan bestellen en gemaakt worden in Delft. Je kan zelfs virtueel brillen passen. Erg grappig om te doen en te kijken welk montuur het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Al gauw viel mijn keus op montuur Sam, de kleur Smokey Oxford Blue.

Van mijn pasje met sterktes van mijn ogen heb ik een foto gemaakt en geüpload. Verder vraagt Charlie Temple per stap wel glas je wilt en welke dikte. Je kan je bril zo duur maken als jij wilt.

Op 9 maart heb ik zonnebril Sam met grijze glazen besteld en vandaag werd hij door DHL bezorgd. De slogan vandaag besteld, morgen in huis ging bij mij dus niet op maar goed dat maakt me eigenlijk ook niet uit. De zonnebril was keurig verpakt en toen ik hem opzette, paste hij perfect. Ook de sterktes van beide glazen klopt. Het was een gok, online een bril bestellen maar ik ben blij dat ik de gok heb genomen. Alles bij elkaar kostte deze zonnebril op sterkte €108,00 en dat scheelt me sowieso een paar honderd euro. Ik ga de gok vast vaker nemen.