• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Bril Sam Seashell grey van Charlie Temple


'O je hebt een nieuwe bril, staat je goed!' Dat heb ik deze week al veel gehoord. Na mijn rode bril was ik toe aan een nieuwe kleur en ander montuur voor het najaar. Veel donkere kleding vind ik niet zo matchen met rood maar ik had ook geen zin om heel veel geld neer te leggen voor een bril.

Dit voorjaar heb ik online een zonnebril op sterkte gekocht bij Charlie Temple en die is me goed bevallen deze zomer. Het montuur Sam zit ook prima dus toen ik een kortingscode van 20% van Charlie Temple ontving in mijn mailbox dacht ik, ik probeer het gewoon.

Na heel wat brillen virtueel gepast te hebben bij Charlie Temple kwam ik toch weer bij het montuur Sam uit. Nu de kleur Seashell Grey, ik heb veel grijs, blauw en zwart dus dat combineer mooi.

Na het invoeren van de gegevens en het uploaden van mijn sterktes was de bestelling gedaan en kwam de varifocus bril met speciale glazen op €83,30 uit. Dat is nog eens een leuke prijs voor een bril. Na een week kreeg ik de bril keurig verpakt binnen. Ik heb hem opgezet, hij zat prima en heb hem niet meer af gedaan. In het begin was het een beetje schakelen maar daar ben ik nu na een week dragen helemaal aan gewend. Ik ben er erg blij mee en ik ga deze winter zeker nog een mooi kleurtje uitzoeken bij Charlie Temple.

#onilneshoppen #shoppen #CharlieTemple #bril #zonnebril #brilopsterkte #glazen #thuisbezorgd #DHL #Delft #Italiaansdesign #handgemaakt #scharnieren #goedekwaliteit #goedkoop #blijmee #keurigverpakt #virtueelpassen #virtuelepaskamer #Sam #SmokeyOxfordBlue #advertentie #socialmedia #gok #goedeprijskwaliteit #onlinebestellen #montuur