google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Bril Barron Christel peach en Jacksonville van Charlie Temple


Het wordt een soort verslaving, brillen bestellen bij Charlie Temple. Zeker als je zo'n leuke brief van Charlie Temple op je deurmat vindt. Sinds deze week ben ik weer twee brillen rijker.

De vraag was: 'Welke bril zal ik nu weer eens uitkiezen?' Niet weer een Sam daar heb ik er inmiddels al twee van. Ze zitten heerlijk maar om af te wisselen is een ander model en kleur wel leuk. Al snel had ik model Jacksonville gevonden. Een soort Youp van 't Heck montuur in een pittig blauw kleurtje.

Per mail was ik op de hoogte gesteld van het beperkte aanbod van model Barron in de kleur Christel Peach. Dus de beslissing was snel gemaakt, even passen in de virtuele paskamer en ook deze bril werd besteld.

Mijn sterktes (multifocaal en allerlei cilindrische afwijkingen) heb ik geupload en keurig verpakt kwamen de twee brillen na 6 dagen per post binnen.

Ook deze twee brillen zitten weer heerlijk en ik was er zo weer aan gewend. Op het bijgevoegde kaartje staat 'Let op: het dragen van een Charlie Temple bril verhoogt de kans op complimenten.' En nou dat klopt, deze week weer genoeg complimenten gekregen terwijl ik mijn brillen droeg van Charlie Temple.

Niemand gelooft dat de brillen zo goedkoop zijn, dat de sterktes kloppen en dat je het gewoon via internet kan bestellen. Al een paar keer gehoord dat iemand ongeveer €1000 voor 1 bril moest betalen. Daar heb ik er ongeveer 15 voor bij Charlie Temple. Bij elke outfit een andere bril, een bril als accescoire, dat kan helemaal bij Charlie Temple. Ik ben blij dat ik het ontdekt heb en Charlie Temple bedankt voor jullie leuke brief, de brilkorting is goed besteed.

#onilneshoppen #shoppen #CharlieTemple #bril #zonnebril #brilopsterkte #glazen #thuisbezorgd #DHL #Delft #Italiaansdesign #handgemaakt #scharnieren #goedekwaliteit #goedkoop #blijmee #keurigverpakt #virtueelpassen #virtuelepaskamer #Sam #SmokeyOxfordBlue #advertentie #socialmedia #gok #goedeprijskwaliteit #onlinebestellen #montuur #geslepenglazen #eenbrilvanCharlieTemple #tipvanjufSas #varifocus #SamSeashellgrey #brilSamvanCharlieTemple #kortingscode #onlineeenbrilopsterktebestellen #handmade #modelBarron #modelJacksonville #blauwebril #christelpeach #complimenten #brilkorting #briefvanCharlieTemple #verslaving #accessoire #tweebrillen #bestellenviainternet #multifocaal #cilindrischecorrectie

755 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page