• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Weekvlog juf Sas week 50 2020


Vorige week postte ik het interview met Annet van Atelier Stikgoed en een paar reacties waren, wat leuk om je beter te leren kennen. Ik vond het vloggen tijdens de HaakSter 2019 heel leuk om te doen en filmpjes maken vind ik sowieso super leuk om te doen. Ik dacht als ik nou elke dag een klein stukje film dan krijgen jullie een inkijkje in mijn/ons leven en kan ik vertellen waar ik mee bezig ben of waar ik blij en enthousiast van word. Dat heb ik afgelopen week gedaan en in 15 minuten neem ik jullie mee wat ik afgelopen week zoal gedaan heb. En ik ga mezelf niet alleen filmen als ik er perfect uitzie, je ziet me ook make-uploos of na ruim 6 kilometer hardlopen. Kortom het echte leven, niet gephotoshopt of geregiseerd.

In het begin van het filmpje is het geluid slecht. Ik kwam er achter dat mijn telefoon raar doet met geluid bij filmpjes dus later ben ik overgegaan op mijn camera en dat gaat beter.


Ik wil nog even verduidelijken dat ik totaal niet gesponsord word en ik alleen spullen laat zien waar ik echt blij mee ben, zoals de Clover haaknaalden, die haken echt fijn.

https://www.debreiboerderij.nl/brei-naalden/merk/clover.html


Ook de kleding die ik draag, draag ik omdat ik het mooi vind zitten en het fijn draagt. Er zit geen sponsor of kledingwinkel achter.

*De kerstjurk H & M €19,99(ik had korting)

https://www2.hm.com/nl_nl/search-results.html?q=Overslagjurk+met+ballonmouwen Tip: Neem echt een maat kleiner, hij valt super ruim, heerlijk voor kerst.

*Gebreide Jogger €29,99

https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0937565001.html

*Coltrui met broche €29,99 https://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0937531003.html

*Wollen sloffen van de Klompenkoning €24,95

https://www.klompenkoning.nl/nl/sloffen-100-wol-grijs.html Tip: neem een maat kleiner, ze lopen uit.

*Rituals Badjas €69,90 kleur Powder Pink

https://www.rituals.com/nl-nl/bathrobe-women-1109847m.html?showbacklink=false&nameColorDesignID=offwhite#start=1


Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze weekvlog vinden, wie weet wordt woensdag gehaktdag straks wel woensdag weekvlogdag van juf Sas. Een mooie week toegewenst!


Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #kerstjurk #loungewear #Rituals #badjas #powderpink #weekvlogjufsas