Juf Sas in de media
IMG_5777.PNG.png

Juf Sas met artikel in Bibliotheekblad

Een medewerker van de Bibliotheek met een passie, in deze rubriek staat juf Sas in de nieuwe uitgave van het Bibliotheekblad. Op 6 september heb ik een interview met Eimer Wieldraaijer gehad en hij heeft daar dit stuk over geschreven.

‘Als meer mannen zouden haken,

zou de wereld er leuker uitzien’ Saskia den Otter is specialist digitale bibliotheek bij de Bibliotheek Oosterschelde. Onder de naam Juf Sas houdt ze in haar vrije uurtjes een website in de lucht die in het teken staat van boekenblogs, appeltaarttips en niet te vergeten de brei- en haakpatronen en schilderijen die ze maakt.

Juf Sas Haakster van de week bij Echtstudio

We zien de mooiste creaties voorbij komen op Facebook en Instagram en is het natuurlijk superleuk om kennis te maken met de ontwerper. HaakSTER Juf Sas startte een paar weken geleden met een spetterende shawl in een prachtige relief haaksteek. Op Instagram  kon je precies volgen hoever de Shawl Esmé was en het eindresultaat is supermooi!

Juf Sas heeft naast haar inspirerende Instagram ook nog een website met heel veel haak- en breipatronen vinden die ze gratis ter beschikking stelt. Ook het patroon van de Shawl Esmé kun je gratis downloaden en via een video tutorial wordt de reliefsteek duidelijk uitgelegd.

Hoogste tijd om eens kennis te maken met deze creatieve duizendpoot. En ben je na het lezen van dit interview net zo enthousiast als wij, bestel dan het voordelige garenpakket voor de Shawl Esmé en dan snel naar de website van Juf Sas!

Lees hier het interview: https://www.echtstudio.nl/blogs/2020/02/haakster-van-de-week-2/

Maart 2020

Mini interview met Juf Sas en Atelier Stikgoed

Saskia leerde ik kennen via de Facebookgroep Juf Sas Haak- en Breigroep. Toen mijn moeder bij haar thuis een middagje spinles gaf aan Saskia heb ik haar kunnen interviewen. Het interview is wat uitgebreid geworden en niet meer mini te noemen.

Het is gewoon een vrouw die veel te vertellen heeft en niet in te korten is want dan is haar verhaal niet compleet!

Ik hoop dat je het met net zo veel plezier leest dan ik had tijdens het interviewen.

Lees hier het interview: https://www.atelierstikgoed.nl/blog/550663_mini-interview-4-juf-sas

December 2020

Interview en video met PZC & BN De Stem

Juf Sas uit Tholen leert iedereen haken achter de keukentafel: ‘Als je iets leuk vindt, krijg je er energie van’

Met dank aan haar oma Feikje leerde Saskia den Otter haken. Dik veertig jaar later gebruikt ze die kennis nog steeds, en deelt ze die met succes online. Als ‘Juf Sas’ heeft de Thoolse inmiddels zo’n 30.000 volgers op social media.

https://www.pzc.nl/tholen/juf-sas-uit-tholen-leert-iedereen-haken-achter-de-keukentafel-als-je-iets-leuk-vindt-krijg-je-er-energie-van~accad23c

15 januari 2021

IMG_8366.WEBP.webp

Radio-interview op NPO 5 in Goeiedag Haandrikman

Tijdens de lockdown is het zaak je een beetje te vermaken. Hoe kan dat beter dan door te haken. Saskia den Otter is een echte haak-hit op social media en leert mensen achter de keukentafel haken. Bert kletste met Juf Sas!

https://www.nporadio5.nl/goeiedag-haandrikman/gemist/audio/22351/2021-01-18-saskia-den-otter-is-een-echte-haak-queen

19 januari 2021

 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0