De grote tuinverbouwing, de voortuin google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De grote tuinverbouwing, de voortuin


In een vorig blog schreef ik al over de aanleg van de achtertuin maar ook de voortuin is inmiddels aangelegd door Erik Maljaars.

Over het ontwerp van de voortuin waren we meteen enthousiast, het geeft een beetje een strandgevoel en past goed bij het huis.

De voortuin was ondanks het plastic wat we neer hadden gelegd toch een aardige onkruid bende geworden. De tuinmannen hebben dit eerst afgegraven en daarna de bandjes en de bestrating bij het raam gelegd.

We hebben gekozen voor 3 witte bakken waar siergras in is geplant. Naast de bakken zijn 12 grote palen geplaatst voor het strandgevoel en de rand met lavendel is verplaatst naar de voorkant. Bij de zijkant was het mogelijk dat je dan minder goed uit de auto kon stappen en dit is een prima oplossing. Zo hebben wandelaars meteen een lekker geurtje als ze langs ons huis lopen.

We zijn erg blij met hoe mooi het geworden is, een hele verbetering. Ik vind het lijnenspel en de witte bakken in combinatie met de witte delen van ons huis erg goed uitgevallen. Laat de lente maar komen!

Erik Maljaars Tuinen: https://www.maljaarstuinen.nl/


Meer blogs over ons (oude) huis en verhuizing:


791 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0