• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Het roze huis van Tholen


Ongeveer een jaar geleden begon het te kriebelen. De (nieuwbouw)huizen aan de Schelderijnweg vonden we al heel lang leuk en vooral de locatie is geweldig maar dat was in de crisis en je moet je eigen huis ook verkopen, verhuizen en ga zo maar door.

Na alle voor en tegens tegen elkaar af te strepen en na een bezichtiging in de modelwoning waren we verkocht. We durfden de sprong te wagen en gingen een nieuw avontuur aan. Huis in de verkoop en we hadden mazzel, die was al snel verkocht.

Inmiddels hebben we de eerste verhuizing er al weer een tijdje op zitten en wonen we alweer ruim 2 maanden in ons tussenhuis. Dit huisje huren we tot ons nieuwe roze huis klaar is. Een roze huis hoor ik je denken....ja echt ons nieuwe huis wordt roze (en daar hebben we zelf voor gekozen).

We hebben hier zelfs de plaatselijke krant mee gehaald. De snoepwinkel van Tholen. Naast een geel, blauw en groen huis komt er zelfs een roze huis. Ik voel me een soort tante Til uit de familie Knots die met haar kloddertje roze straks in haar roze huis staat te schilderen. Geweldig toch!

Geduld is niet mijn sterkste eigenschap maar toch moeten we nog een paar maanden afwachten voordat we echt ons nieuwe avontuur aangaan.

De bouw is in mei gestart en het leuke is dat je het bouwproces goed kan volgen. Gisteren zijn ze na de bouwvak weer aan de slag gegaan met de twee huizen die nu gebouwd worden. De eerste verdieping staat er nu op dus je kan al beetje een idee krijgen hoe ons huis gaat worden. Hoewel ik altijd de winter graag oversla, kijk ik er dit jaar erg naar uit. Kan niet wachten!

#huis #Tholen #eilandTholen #Zeeland #centraalgelegen #natuur #rust #voorproefje #Leunis #makelaarLeunisTholen #heerlijkhuis #fotos #brochure #huisinverkoop #Zen #rustenruimte #KonMari #MarieKondo #ontspullen #opruimen #opgeruimd #optijdbeginnen #planning #verhuizen #verhuizing #dozenpakken #stress #moeten #nadenken #opslag #tussenhuis #laatsteweekendinonshuis #nieuwhuis #rozehuisvanTholen #rozehuis #curacaowoningen #tholen #nieuwavontuur #Zeebrabouw #huisinTholen #nieuwbouwinTholen #aandehaven

436 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven