Haakpatroon trui Bloom van juf Sas google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon trui Bloom van juf Sas


In de bloggerbox van Lang Yarns zat deze mooie bol. Lang Yarns nog super bedankt dat ik deze box mocht testen. Normaal ben ik niet zo van verloopgaren maar deze kleuren (aardbei/caramel) vond ik prachtig en ik was erg benieuwd naar het verloop. Bloom bestaat uit 70% katoen, 18% viscose, 12% linnen. Het voelt lekker licht aan. Ik was benieuwd of ik van 1 bol een truitje voor kleindochter Noa kon haken.

Ik had de bol meegenomen naar Burgh Haamstede en daar bij de caravan en bij de zee heerlijk zitten haken. Geen ingewikkeld patroon, gewoon een simpel truitje want de bol Bloom doet al genoeg.

Ik heb trui Rachel als uitgangspunt genomen. Je haakt alles in 1 geheel dus je hoeft aan het eind niets meer in elkaar te zetten. Ik heb er nog wel suede koord met leuke kraaltjes aan bij de mouwen en onderkant toegevoegd, dat maakt het truitje echt af.

Bloom haakt heerlijk, je wilt door het verloop ook steeds verder haken en ik was erg benieuwd of ik het zou halen en gelukkig ik had precies genoeg.


In 2021 komt het haakpatroon in mijn haakboek Haken met juf Sas. Je kunt het boek via de volgende link bestellen Yarnsea.com/jufsas


De Breiboerderij

Wil je deze zomertrui gaan haken, shop dan je #langyarnsbloom bij de Breiboerderij. Stuur Rieneke een berichtje en je krijgt er een echt Juf Sas Label bij! https://www.debreiboerderij.nl/catalogsearch/result/?q=bloom

Afmetingen trui Bloom:

Trui Bloom heb ik voor Noa gemaakt die 4 jaar is. Ze draagt maat 116/122.

Lengte van de trui is 41 cm, breedte is 29 cm

Wat heb je nodig voor trui Bloom:

-Haaknaald 3,5

-schaar

-suede koord, ik koop dit via Ali Express https://a.aliexpress.com/_BTdpCz

-grote stopnaald om draadjes af te werken

-paar kraaltjes en bedels

-label lees meer over eigen label https://www.jufsas.com/post/label

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-stokjes

Veel plezier met het haken van deze “simpele” maar prachtige zomertrui. Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van het eindresultaat mailt en/of #hakenmetjufsas #jufsas gebruikt en doorlinkt naar www.jufsas.com/creatief.

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Als je dit patroon gebruikt, bedenk dan even hoeveel tijd het me gekost heeft om dit voor jou te maken en hoeveel het jou dan waard is.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


2.791 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0