• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Haakpatroon trui Bloom handmade bij juf Sas


In de bloggerbox van Lang Yarns zat deze mooie bol. Lang Yarns nog super bedankt dat ik deze box mocht testen. Normaal ben ik niet zo van verloopgaren maar deze kleuren (aardbei/caramel) vond ik prachtig en ik was erg benieuwd naar het verloop. Bloom bestaat uit 70% katoen, 18% viscose, 12% linnen. Het voelt lekker licht aan. Ik was benieuwd of ik van 1 bol een truitje voor kleindochter Noa kon haken.

Ik had de bol meegenomen naar Burgh Haamstede en daar bij de caravan en bij de zee heerlijk zitten haken. Geen ingewikkeld patroon, gewoon een simpel truitje want de bol Bloom doet al genoeg.

Ik heb trui Rachel als uitgangspunt genomen. Je haakt alles in 1 geheel dus je hoeft aan het eind niets meer in elkaar te zetten. Ik heb er nog wel suede koord met leuke kraaltjes aan bij de mouwen en onderkant toegevoegd, dat maakt het truitje echt af.

Bloom haakt heerlijk, je wilt door het verloop ook steeds verder haken en ik was erg benieuwd of ik het zou halen en gelukkig ik had precies genoeg.


In 2021 komt het haakpatroon in mijn haakboek Haken met juf Sas. Je kunt het boek via de volgende link bestellen Yarnsea.com/jufsas


De Breiboerderij

Wil je deze zomertrui gaan haken, shop dan je #langyarnsbloom bij de Breiboerderij. Stuur Rieneke een berichtje en je krijgt er een echt Juf Sas Label bij! https://www.debreiboerderij.nl/catalogsearch/result/?q=bloom

Afmetingen trui Bloom:

Trui Bloom heb ik voor Noa gemaakt die 4 jaar is. Ze draagt maat 116/122.

Lengte van de trui is 41 cm, breedte is 29 cm