google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon pannenlap Chunky Cotton van juf Sas


In de goodybag van de Haakdate West Brabant vond ik een streng Chunky Cotton van By Claire. Mooi grof katoen met een stoere kleur, daar moest iets leuks mee te maken zijn. Eerst heb ik een mandje geprobeerd te maken maar daar was ik niet tevreden over en toen dacht ik, ik haak een pannenlap voor onze nieuwe keuken. Altijd handig als je iets uit de oven wilt halen, een lekkere appeltaart of zo. Ik heb de pannenlap gehaakt met haaknaald 10. De lus en het etiket maken het helemaal af en de pannenlap is zo klaar. Kan je nog niet goed haken, dan is deze pannenlap echt heel handig om te leren haken. Volg onderstaand haakpatroon met uitleg in filmpje.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

Afmetingen:

Pannenlap Chunky Cotton is 19 cm breed en 19 cm lang

Wat heb je nodig:

-1 streng okergeel By Claire Chunky Cotton (010 ocher) prijs €5,25

-haaknaald 10

-schaar

-stopnaald

-een etiket

Hoe maak je Pannenlap Chunky Cotton:

Belangrijk: Elke toer haak je een keerlosse en aan het eind van de toer draai je je haakwerk.

Toer 1:

Haak 30 lossen

Toer 2:

Haak een keerlosse, *haak 1 vaste, 1 losse*, herhaal * nog 9 keer eindig met een vaste, in totaal haak je 19 steken

Herhaal deze toer tot je je pannenlap groot genoeg vindt. Ik heb in totaal 19 toeren gehaakt.

Afwerking:

Bij de laatste toer haak je verder overal een halve vaste in de laatste steek van de 3 andere randen, hecht de draad af. Maak de lus met een stopnaald vast en hecht de draad af. Naai eventueel een etiket op de pannenlap om het nog origineler te maken.

Vergeet je niet een klik op mijn advertentie te geven? Thanks!

Filmpje met uitleg

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

#haakpatroonvanjufSas #pannenlaphaken #haken #virka #crocheting #crochetlover #patroonjufsas #creatief #handcrafted #handmade #DIY #crochetdesigner #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #hakeniscool #freepattern #stapvoorstapuitgelegd #crochetpattern #jufsas #haakpatroon #haakverslafd #hakeniship #gratishaakpatroon #interieur #hakenvoorinhuis #styling #wonen #scandinavischdesign #scandinavischwonen #scandistyle #wooninspiratie #woonidee #pannenlap #chunkycottonvanByClaire #chunky #chunkycotton #ByClaire #potholdercrochet #uitleginfilm #haaktutorial #hakenvoordekeuken #kitchencrochet #granietsteek #vasteenlosse #hakenvoorbeginners #simpelhaakpatroonomtelerenhaken #simpelhaakpatroon #easycrochetpattern #gratishaakpatroonvaneenpannenlap #stoerwonen #stoerkatoen #stoerepannenlap #ocher #ByClaire #ByClaireChunkyCotton #haakpatroonvanByClaireChunkCotton

4.574 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page