google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon muts Betsy van juf Sas


Na mijn nieuwe Betsy die ik met Carpe Diem heb gehaakt van Lang Yarns had ik nog wol over. Normaal ben ik niet van de mutsen maar het leek me een uitdaging om een goede Betsy muts te maken, die zelfs juf Sas leuk staat.

En eigenlijk hoefde ik niet zoveel te doen, Carpe Diem doet al zoveel. Dus de kleuren afgewisseld en ik ben blijven haken in de achterste lus. Ik heb bij muts Betsy geen popcorntjes gebruikt dat leek me echt to much worden op mijn hoofd.

Gisteren was de muts af en pastte ik hem en was ik blij. Eindelijk een muts die me leuk staat én ook heerlijk warm is. Vanmorgen in het zonnetje foto's gemaakt bij het water en echt ik ben super blij met deze vrolijke set.


Waarschuwing als je deze shawl én muts draagt, krijg je vaak complimenten.

Haakpatroon

Het haakpatroon van colshawl Betsy en muts Betsy vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2

Wat heb je nodig voor muts Betsy:

- haaknaald 5,5

- haaknaald 6

-grote stopnaald om draadjes af te werken

-schaar

Afmetingen:

Muts Betsy is 29 cm lang en 23 cm breed, boord is 7 cm

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-stokje


Film waarin ik uitleg hoe je een boord haakt en hoe je bovenop het boord verder haakt:

Hecht verder alle losse draden af, naai er eventueel een label op. Je muts is klaar, je kan nu je set met de colshawl Betsy lekker gaan dragen!


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van jouw eindresultaat mailt of showt in de juf sas haak- en brei groep. Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas Bedankt alvast!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.3.883 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page