• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter

Haakpatroon muts Betsy handmade by juf Sas


Na mijn nieuwe Betsy die ik met Carpe Diem heb gehaakt van Lang Yarns had ik nog wol over. Normaal ben ik niet van de mutsen maar het leek me een uitdaging om een goede Betsy muts te maken, die zelfs juf Sas leuk staat.

En eigenlijk hoefde ik niet zoveel te doen, Carpe Diem doet al zoveel. Dus de kleuren afgewisseld en ik ben blijven haken in de achterste lus. Ik heb bij muts Betsy geen popcorntjes gebruikt dat leek me echt to much worden op mijn hoofd.

Gisteren was de muts af en pastte ik hem en was ik blij. Eindelijk een muts die me leuk staat én ook heerlijk warm is. Vanmorgen in het zonnetje foto's gemaakt bij het water en echt ik ben super blij met deze vrolijke set.


Waarschuwing als je deze shawl én muts draagt, krijg je vaak complimenten.

Het haakpatroon van colshawl Betsy in de kleuren Carpe Diem kun je hier vinden:

https://www.jufsas.com/post/colshawlbetsy


Het haakpakket inclusief patroon is verkrijgbaar bij de Breiboerderij https://www.debreiboerderij.nl/brei-haakpakketten/juf-sas-haak-en-breipakketten-en-patronen.html


Het haakpatroon heeft even online gestaan. Ik ga het patroon nu even bewaren, hopelijk snel meer.


Haakpakket inclusief patroon

De Breiboerderij heeft een haakpakket van colshawl en muts Betsy gemaakt. Als je dit haakpakket bestelt, ontvang je gratis het haakpatroon erbij.

De colshawl Betsy en muts Betsy kun je samen haken met 12 bollen (dus iedere kleur 2 bollen). Rieneke van de Breiboerderij heeft er een haakpakket van gemaakt. Klik hier om naar het haakpakket te gaan: https://www.debreiboerderij.nl/brei-haakpakketten/juf-sas-haak-en-breipakketten-en-patronen.html

Wat heb je nodig voor muts Betsy:

- haaknaald 5,5

- haaknaald 6

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Mosterd 0211

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Pink 0085

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Donkerroze 0064

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Paarsroze 0066

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Bordeau Melange 264

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Nougat 15

-grote stopnaald om draadjes af te werken

-schaar

-eventueel een label (zie hoe ik mijn eigen label heb laten maken)

Afmetingen:

Muts Betsy is 29 cm lang en 23 cm breed, boord is 7 cm

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-stokje


Film waarin ik uitleg hoe je een boord haakt en hoe je bovenop het boord verder haakt:

Hecht verder alle losse draden af, naai er eventueel een label op. Je muts is klaar, je kan nu je set met de colshawl Betsy lekker gaan dragen!


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van jouw eindresultaat mailt of showt in de juf sas haak- en brei groep. Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas Bedankt alvast!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#Betsy #shawlbetsy #colshawl #haken #crochetscarf #häckeln #hekel #patroon #wolJulia #carpediem #langyarnscarpediem #LangYarns #patroonjufsas #crochetpattern #gehaakt #haakpatroonjufSas #handmade #jufSas #colshawlBetsy #creatief #beschrijving #popcornsteek #boordsteek #shawlhaken #film #shawljufsas #gehaakteshawl #sjaaljufsas #gratishaakpatroon #popcorn #bolletjeshaken #achterstelus #wolcarpediem #hakenmetjufSas #freepattern #gratispatroon #DIY #jufsas #hakeniship #rolkol #hakenisleuk #bestsellervanjufSas #gehaaktekol #filmpjemetuitleg #hakenvoorbeginners #colshawlBetsy #Betsy #haakpakket #deBreiboerderij #colshawlBetsyvanjufSas #scarf #crochetdesigner #shawlenmutsBetsy #mutsBetsy #mutshaken #crochetcap #colorfulcrochet #woolhatcrochet


1,842 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0