• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Vier boeken van Librero bekeken door juf Sas


Via mijn haakinstagram @hakenmetjufsas kreeg ik een contact met Alison van uitgeverij Librero. Alison vroeg of ik interesse had in hun assortiment boeken en of ik die wilde bekijken en er een blog van wilde maken. Daar ben ik zeker voor in, ik houd namelijk erg van boeken. Zeker ook van creatieve boeken. Alison vroeg welke boeken ik zou willen en mijn antwoord was, verras me maar.

Haakpatroon van Trui Amira https://www.jufsas.com/post/amira


Na onze vakantie in Drenthe stond er een pakje op me te wachten met 4 mooie boeken. Ik vond het een super pakje en werd verrast door de inhoud. Helemaal toen ik de Haakbijbel zag, dit boek stond namelijk al een tijdje op mijn verlanglijstje.


In onderstaande filmpje laat ik de vier boeken zien en bespreek ik ze, boek voor boek. Het boek gestreepte dekens haken, gaf me meteen allerlei muziekinspiratie :-)

Weet je niks voor onder de kerstboom of voor je verjaardag, wie weet zit er wel een boek tussen waar je blij van wordt. Ze geven mij in ieder geval weer genoeg inspiratie. En er komt een winactie samen met Librero aan...houd dus mijn instagram in de gaten.

Ik heb deze 4 boeken besproken:

-De haakbijbel - Sarah Hazell prijs €9,95 https://www.librero.nl/de-haakbijbel/

-200 leuke dingen om te breien - Victoria Lyle €9,95 https://www.librero.nl/200-leuke-dingen-om-te-breien/

-Het complete naaiboek (gebonden uitgave) - Nancy Langdon €19,95 https://www.librero.nl/het-complete-naaiboek/

-Gestreepte dekens haken - Haafner Linssen €9,95 https://www.librero.nl/gestreepte-dekens-haken/


Librero heel erg bedankt! Het was een feestje om deze boeken te bekijken en te bespreken. En met de haakbijbel ben ik echt heel erg blij, daar komen vast nog veel meer mooie juf Sas creaties uit te voorschijn.


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas