google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon Big handmade by juf Sas


Hier is Big, Big is een nieuwe juf Sas knuffel en ik vind haar echt zo schattig geworden. Ik heb Big eerst getekend op mijn ipad (met de app Procreate) en daarna ben ik gaan haken met Quattro van Lang Yarns en haaknaald 3.

Je hebt maar 2 bollen Quattro (huidskleur en donker grijs) nodig voor Big dus een super kraamcadeautje, leuk om te maken, leuke prijs en super om te geven.

Big lukte direct, dat is zo gaaf, ik heb niet echt uit hoeven te halen en binnen twee dagen was er van niets opeens een nieuwe knuffel.

Big bestaat uit 4 onderdelen, lijf, 2 oren, staart en neus. Je haakt het lijf inclusief staart in 1 deel, enige wat je moet doen is de oren en de neus er aan te naaien, de ogen en neusgaten te borduren en dan is je knuffel al af. Big is echt een veilige babyknuffel, er zitten geen gevaarlijke onderdelen aan en het krulstaartje is extra fijn voor baby's om vast te pakken.

Big krijgt ook een vriendje, beer. Beer wordt een beetje hetzelfde principe maar net anders en met tunisch gehaakte oren. En wie weet ontstaan er zo wel meer knuffels in deze lijn.


Haakpatroon

De haakpatronen van Big, Beer en Haas vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2

Gebruikte steken:

-magische ring

-losse

-halve vaste

-vaste


Afmetingen:

Big is vanaf de onderkant tot de bovenkant gemeten 21 cm lang

Wat heb je nodig voor Big:

-1 bol Quattro 109 Huidskleur https://www.debreiboerderij.nl/wol/lang-yarns/quattro.html €2,40 per bol

-haaknaald 3

-schaar

-stopnaald

-vulling

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media #jufsas #hakenmetjufsas gebruikt en doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

4.006 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


suusklaverbladvught
Dec 19, 2021

Waar kan ik dit leuke patroon terugvinden? gr suus

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 19, 2021
Replying to

Dag Suus, het patroon komt in mijn tweede haakboek dat begin 2022 verschijnt.

Like
bottom of page