• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Shawl Julia handmade by juf Sas met gratis patroon


Soms is even makkelijk haken en niet teveel tellen ook fijn. Ook was ik benieuwd naar hoe de nieuwe blauwe kleur van wol Julia van de Zeeman uit zou vallen dus shawl Julia heb ik in eerste instantie alleen in de blauwe kleur gehaakt.

Toen deze shawl 'af' was, vond ik hem vrij saai dus heb ik de blauwe Julia gecombineerd met okergeel, lichtroze en de donkergrijs. Om de shawl nog leuker en aparter te maken heb ik er suède koord door heen geregen en aan de uiteinden een kraal mee geknoopt. Deze details maken shawl Julia helemaal af.

In een filmpje leg ik helemaal stap voor stap uit hoe je deze shawl haakt. Je kan er dus zelf voor kiezen om de shawl in 1 kleur of in meerdere kleuren te haken. Deze shawl Julia is goed te doen voor een beginnende haakster.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Mocht je shawl Julia gaan haken, heel veel succes!

Gebruikte steken:

-lossen

-halve stokjes

Afmetingen:

Shawl Julia is 30 cm breed en is 175 cm lang

Wat heb je nodig:

-1 bol Julia denim blauw van Zeeman

-1 bol Julia okergeel van Zeeman

-1 bol Julia donkergrijs van Zeeman

-1 bol Julia lichtroze van Zeeman