google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon Harry en Vera van juf Sas


Op 23 januari starten de Nationale Voorleesdagen waarin kat Harry en vlinder Vera centraal staan in het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry' geschreven door Leo Timmers. Een geweldig boek, mooie tekeningen en een lief verhaal van kat Harry die altijd binnen zit maar zijn huis verlaat om tikkertje te spelen met zijn vriendinnetje Vera de vlinder.

Tijdens het spelen, raakt Harry Vera kwijt en weet hij de weg niet meer terug naar huis. Hij zoekt zijn huis en vindt allerlei soorten huizen maar niet zijn eigen huis. Tijdens zijn zoektocht komt hij rijtjeshuizen (een rij vuilnisbakken) tegen en ontmoet daar zijn buren, de vuilnisbakkenkatten. Zij kennen Vera en helpen Harry verder in zijn zoektocht naar zijn huis.

Haakpatronen

Ik heb Harry en ook Vera gehaakt en ik ben erg blij met het resultaat. Harry is groot en zacht en kan op zijn pootjes staan en Vera is simpel en snel te maken.

Wil je Harry de kat en Vera de vlinder ook haken, klik dan op onderstaande patronen.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Harry's en Vera's

Inmiddels zijn er al heel veel leuke Harry's en Vera's ontstaan gehaakt door Carolien, Bouwina, Adri, Geelje, Ellen en Bibliotheek Krimpenerwaard. Zijn ze niet geweldig?

Goed voor de taalontwikkeling

Tijdens mijn studie aan de PABO heb ik allerlei routines rondom werken met prentenboeken en beginnende geletterdheid bij groep 1/2 ingevoerd en dit beschreven in mijn scriptie 'Een taalbad voor kleuters'. Ik vind het nog steeds heel belangrijk dat kinderen spelenderwijs de taal leren. Een prentenboek met attributen kan hier zeker heel goed bij werken.

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


#tipvanjufSas #haakwerk #haken #virka #crocheting #crochetlover #hakenisleuk #creatief #handcrafted #handmade #DIY #handmadebyjufSasmetgratispatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #tekening #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #amigurumifreepattern #amigurumidoll #amigurumi #knuffel #gehaakteknuffel #duurzaamspeelgoed #hakeniscool #hakennaareentekening #freepattern #baby #Harry #prentenboekvanhetjaar #poesHarryuiteenhuisvoorHarry #eenhuisvoorHarry #HarryenVera #VeradevlinderuiteenhuisvoorHarry #Harryvoorleesdagen #Veravoorleesdagen #knuffelvandeNationaleVoorleesdagen #gehaaktepoesHarry #NationaleVoorleesdagen2019 #LeoTimmers #boekvanLeoTimmers #prentenboekvan2019 #gratispatroonvanHarryuiteenhuisvoorHarry #gratishaakpatroon #gratishaakpatroonpoes #gratishaakpatroonVeradevlinder #HaakpatroonvanVera #opzoeknaareenhuis #patroonvanVeradevlinder #Veradevlinder #gehaaktevlinder #Vera #gehaakteVerauiteenhuisvoorHarry #HarryenVerauiteenhuisvoorHarry #prentenboekknuffels #gehaakteprentenboekknuffels

557 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page