• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Harry en Vera uit het boek Een huis voor Harry handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Op 23 januari starten de Nationale Voorleesdagen waarin kat Harry en vlinder Vera centraal staan in het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry' geschreven door Leo Timmers. Een geweldig boek, mooie tekeningen en een lief verhaal van kat Harry die altijd binnen zit maar zijn huis verlaat om tikkertje te spelen met zijn vriendinnetje Vera de vlinder.

Tijdens het spelen, raakt Harry Vera kwijt en weet hij de weg niet meer terug naar huis. Hij zoekt zijn huis en vindt allerlei soorten huizen maar niet zijn eigen huis. Tijdens zijn zoektocht komt hij rijtjeshuizen (een rij vuilnisbakken) tegen en ontmoet daar zijn buren, de vuilnisbakkenkatten. Zij kennen Vera en helpen Harry verder in zijn zoektocht naar zijn huis.

Haakpatronen

Ik heb Harry en ook Vera gehaakt en ik ben erg blij met het resultaat. Harry is groot en zacht en kan op zijn pootjes staan en Vera is simpel en snel te maken.

Wil je Harry de kat en Vera de vlinder ook haken, klik dan op onderstaande patronen.

Harry: https://www.jufsas.com/single-post/harry

Vera: https://www.jufsas.com/single-post/vera

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Ik heb afscheid genomen van mijn eigen Harry en Vera. Zij gaan veel kinderen blij maken tijdens de Nationale Voorleesdagen bij Bibliotheek Oosterschelde.

Harry's en Vera's

Inmiddels zijn er al heel veel leuke Harry's en Vera's ontstaan gehaakt door Carolien, Bouwina, Adri, Geelje, Ellen en Bibliotheek Krimpenerwaard. Zijn ze niet geweldig?