google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon vest Icecream van juf SasEindelijk daar is dan het haakpatroon van vest Icecream.

Dit leuke vest Icecream heb ik twee keer gehaakt. Het eerste vestje was met de ijsblauwe kleur (nr 20) van Omega van Lang Yarns. Helaas ging dit garen uit de collectie.

Ik heb het vestje nog een keer gehaakt met Atlantis van Lang Yarns in de kleur rozenhout/roest. Hier heb ik ook het patroon van uitgeschreven.

De ijsjes worden meteen mee gehaakt in het vestje. Het is wel wat draadjes afhechten maar het geeft zo’n leuk effect. Ik denk er nog aan om dit vestje ook een keer voor mezelf te gaan haken.

Gratis haakpatroon Rammelaar Icecream https://www.jufsas.com/post/icecream

Nu heb ik dan eindelijk het uitgebreide patroon af. Het is weer een heel boekwerk geworden met geschreven tekst, teltekeningen en een uitgebreide film met meer uitleg over het haken van vest Icecream.

Haakpatroon van het granny vest vind je op https://www.jufsas.com/post/haakpatroon-granny-vest-van-juf-sas


Op maat maken van vest Icecream

Ik geloof niet in standaard maten. In dit patroon leer ik je om het vestje op maat te maken. Ik heb de maat van Noa (maat 122, Noa is 6 jaar) uitgeschreven maar je kunt het vest met allerlei verschillende garens en diktes en vooral helemaal voor de maat van jouw model maken. Dit leg ik in het patroon uit. Je begint bij het boord. Het boord haak je verticaal en kan je dus prima op maat maken. Blijf tijdens het proces goed passen, meten is namelijk weten en zo maak je een goed passend vestje voor je (klein)kind, nichtje, buurmeisje of vriendin. Je kunt het vestje natuurlijk voor iedere leeftijd haken.

Uitleg in film

Voordat je begint met haken, lees het patroon en bekijk dan vooral de film in het haakpatroon heel goed. In de film leg ik heel veel dingen uit die je moet weten om het vest goed te haken. De film is een extra toevoeging op het geschreven en getekende haakpatroon. De film is niet bedoeld om te leren haken maar om haakpatronen te leren lezen. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je vest Icecream gaan haken, heel veel succes!

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-popcorn van 5 stokjes


Afmetingen vest Icecream:

Beschrijving van deze trui is voor maat 122 Noa is 6 jaar

In het patroon leg ik uit hoe je het vest op maat kunt maken. Meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/post/opmaatmaken


Vest Icecream weegt 435 gram

Wat heb je nodig voor vest Icecream:

-8 bollen Atlantis Lang Yarn nr 72.0187 50 gram is ongeveer 135 meter

-1 bol Atlantis Lang Yarns nr 72.0209 50 gram is ongeveer 135 meter

-1 bol Atlantis Lang Yarns nr 72.0009 50 gram is ongeveer 135 meter

-1 bol Atlantis Lang Yarns nr 72.0001 50 gram is ongeveer 135 meter

-Haaknaald 3 (voor halsbies)

-Haaknaald 3,5 (voor boorden)

-Haaknaald 4 (voor de panden en mouwen)

-Schaar

-Stopnaald

Digitale haakpatroon van vest Icecream in webshop juf Sas


Het haakpatroon van vest Icecream vind je nu als los patroon in mijn webshop.


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen en sla het patroon op zodat je het terug kunt vinden!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Je vindt het uitgebreide haakpatroon in mijn webshop https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-vest-icecream-juf-sas

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


3.518 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page