google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Hoe haak of brei je een trui of vest op maat, film met uitleg van juf Sas


Ik heb al een aantal trui en vesten gemaakt voor kleindochter Noa en mezelf die ons super passen. Deze patronen kun je ook terugvinden in mijn eerste haakboek Haken met juf Sas www.jufsas.com/haakboek. In dit boek schrijf ik alleen mijn maat of Noa's maat uit want jij gaat zelf aan de slag met een trui of vest voor jouw lijf. En dat wil ik jou gaan leren.

Niets mooiers dan een trui of vest die helemaal bij jouw lijf past. Dat is leuk gezegd maar hoe doe je dat?

Ik geloof niet in standaard maten, zeker niet als je bovenstaande foto ziet. Een confectie maat zegt namelijk niks over jouw lengte en gewicht.

Dus hoe kan een uitgeschreven patroon nu wel helemaal jouw trui of vest op maat worden. In bovenstaande film leg ik uit wat je moet doen. Bekijk het filmpje en pas het toe en maak een trui of vest die jou op het lijf geschreven is. Veel succes!


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.8.744 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page