google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon trui Give me your heart van juf Sas


Trui Give me your heart

Een trui met hartjes die je voor jezelf maar ook voor je (klein)kind kunt haken. Je kunt de trui stoer, sportief en chique dragen. Een trui die je nu al kunt dragen met een blouse of een shirt eronder en straks in het voorjaar of de zomer ook lekker kunt dragen met de pofmouwtjes. Of je maakt er geen mouwen aan, als spencer is deze trui ook al heel leuk. Of je haakt er lange mouwen aan, ook dat is mogelijk, je kan dus alle kanten op met dit patroon.

Materiaal

Mijn eigen trui heb ik met Lang Yarns Sakura en Wooladdicts Joy gehaakt met haaknaald 7. Het truitje van Noa heb ik met Lang Yarns Amira Light gehaakt met haaknaald 4 en 4,5. Het is het leukst om de trui in 2 kleuren te combineren. Zo komen de hartjes het beste uit in dit patroon. Het is een trui die heerlijk draagt en super leuk staat. Kortom Noa en ik zijn helemaal blij met de hartjes trui.

Op maat maken van de hartjes trui

Ik geloof niet in standaard maten. Ik heb maat 42/44 maar ben 1.82 m dus ik heb hele andere maten dan iemand met 42/44 die 1.60 m is. In dit patroon leer ik je om de trui op maat te maken. Ik heb de maat van mezelf en van Noa uitgeschreven maar je kunt de trui met allerlei verschillende garens en diktes maken en vooral helemaal voor de maat van jouw lijf. Meer informatie in het patroon en ook in onderstaande film.

Inhoud van het haakpatroon

Ik heb het patroon uitgeschreven, de 2 steken uitgetekend in stitch fiddle en heb er een uitgebreide film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je deze hartjes trui gaan haken, heel veel succes!

Haakpatroon trui Give me your heart

Als je betaald hebt, ontvang je het patroon meteen in je mailbox. Let er dus op dat je je mailadres goed hebt ingevuld. Je kunt dus gelijk van start.


Let er op dat je het patroon binnen 30 dagen hebt gedownload en sla het patroon meteen goed op, op je device of in de Cloud (bv google drive, drop box), na 30 dagen is de link niet meer geldig!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Je vindt het digitale haakpatroon van deze hartjestrui in mijn webshop https://www.jufsas.com/product-page/haakpatroon-trui-give-me-your-heart-juf-sas

Wat heb je nodig:

Trui Noa

-4 bollen Amira Light Lang Yarns nr 111.0087 50 gram is ongeveer 140 meter

-1 bol Amira Light Lang Yarns nr 1111.0019 50 gram is ongeveer 140 meter

-Haaknaald 4

-Haaknaald 4,5

-Schaar

-Stopnaald

Trui Juf Sas

-9 bollen Sakura van Lang Yarns nr 1096.0009 50 gram is ongeveer 95 meter

-4 bollen Joy van Wooladdicts nr 1065.0016 50 gram is ongeveer 70 meter (ik kwam net een paar meter tekort met 3 bollen)

-Haaknaald 7

-Schaar

-Stopnaald

Afmetingen Noa

Maat 122 (Noa is 6 jaar)

Panden:

Lengte boord 9 cm

Totale lengte 43 cm van boord tot aan schouder

Breedte 31 cm

Lengte boord tot aan begin hals 38 cm

Lengte hals tot aan schouder 5 cm

Lengte boord tot splitsing mouwen 30 cm

Lengte splitsing mouw tot schouder is 13 cm

Mouwen:

Lengte boord 4,5 cm

Lengte mouw 13,5 cm,

Breedte 17,5 cm (dubbel gemeten)

Noa’s truitje weegt 195 gram

Afmetingen juf Sas:

Maat 42/44 XL

Panden:

Lengte boord 11,5 cm

Totale lengte 65 cm van boord tot aan schouder

Breedte 56 cm

Lengte boord tot aan begin hals 56,5 cm

Lengte hals tot aan schouder 8,5 cm

Lengte boord tot splitsing mouwen 44 cm

Lengte splitsing mouw tot schouder is 21 cm

Mouwen:

Lengte boord 5 cm

Lengte mouw 23 cm,

Breedte 27 cm (dubbel gemeten)

Mijn trui weegt 612 gram

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-vaste

-stokje

-dubbel stokje

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw vest post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek

8.469 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page