google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon colshawl Betsy van juf Sas


Mijn vierde colshawl Betsy, ik heb drie varianten met wol Julia van Zeeman gehaakt en inmiddels zijn die niet meer in mijn bezit.


Betsy is een Bestie en wordt nog steeds veel gehaakt en elke keer als ik een Betsy zie denk ik die moet ik eigenlijk toch weer een keer haken.

Ik had nog bollen Carpe Diem (50 gram is ongeveer 90 meter) liggen waar ik niet zo goed mee wist wat ik er van moest haken.

Ik was al een soort vest begonnen maar was daar niet tevreden over en ik had er oefenlapje van gemaakt om te kijken of het interlocking crochet iets voor me was. Heel mooi effect geeft het, zeker iets voor een deken maar daar had ik nou net niet genoeg bollen voor :-)

Dus toen ik de bollen zag liggen dacht ik er maak er gewoon een veelkleurige Betsy van. En zo is deze vrolijke Betsy ontstaan die super past bij mijn jas.

Na mijn nieuwe Betsy had ik nog wol over. Normaal ben ik niet van de mutsen maar het leek me een uitdaging om een goede Betsy muts te maken, die zelfs juf Sas leuk staat.

Gisteren was de muts af en pastte ik hem en was ik blij. Eindelijk een muts die me leuk staat én ook heerlijk warm is. Vanmorgen in het zonnetje foto's gemaakt bij het water en echt ik ben super blij met deze vrolijke set.

Waarschuwing als je deze shawl én muts draagt, krijg je vaak complimenten.


Haakpatroon

Het haakpatroon van colshawl Betsy en muts Betsy in de kleuren Carpe Diem vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2

Wat heb je nodig voor colshawl Betsy:

- haaknaald 6

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Mosterd 0211

-2 bollen Lang Yarns Carpe Diem Pink 0085

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Donkerroze 0064

-2 bollen Lang Yarns Carpe Diem Paarsroze 0066

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Bordeau Melange 264

-1 bol Lang Yarns Carpe Diem Nougat 15

-grote stopnaald om draadjes af te werken

-schaar

-eventueel een label


Afmetingen:

Colshawl Betsy is 156 cm lang (78 cm dubbel gemeten) en 26 cm breed


Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-stokje

-popcornsteek (5 stokjes in 1 steek, 1 vaste, uitleg in film)


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Ik zou het leuk vinden als je mij en foto van jouw eindresultaat mailt of showt in de juf sas haak- en brei groep. Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas Bedankt alvast!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#Betsy #shawlbetsy #colshawl #haken #crochetscarf #häckeln #hekel #patroon #wolJulia #carpediem #langyarnscarpediem #LangYarns #patroonjufsas #crochetpattern #gehaakt #haakpatroonjufSas #handmade #jufSas #colshawlBetsy #creatief #beschrijving #popcornsteek #boordsteek #shawlhaken #film #shawljufsas #gehaakteshawl #sjaaljufsas #gratishaakpatroon #popcorn #bolletjeshaken #achterstelus #wolcarpediem #hakenmetjufSas #freepattern #gratispatroon #DIY #jufsas #hakeniship #rolkol #hakenisleuk #bestsellervanjufSas #gehaaktekol #filmpjemetuitleg #hakenvoorbeginners #colshawlBetsy #Betsy #haakpakket #deBreiboerderij #colshawlBetsyvanjufSas #scarf #crochetdesigner #shawlenmutsBetsy #mutsBetsy

6.944 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page