google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Hoe haak je een boord voor een trui of vest, uitleg van juf Sas

Hoe haak je nou een mooi boord voor een mouw, een voor- of achterpand van een trui of een vest. Je kan dat met reliefstokjes doen maar dat vind ik altijd vrij grof worden en niet zo rekbaar dus ik kies er voor om vasten of bij een hele grove trui halve vaste (zie bv trui Caja) in de achterste lus te haken. Hoe je dat doet en hoe je bovenop het boord verder haakt, leg ik uit in onderstaande video.

Ik maakte elke keer bij elke trui of vest weer nieuwe opnames van het boord en dacht dat moet slimmer kunnen. Dus nu 1 keer het filmpje hoe je dit doet en hoef ik dit niet iedere keer weer op te nemen.


Het boord van het filmpje is voor trui Rosanne, een tunisch gehaakte trui. Hij wordt zo gaaf. Ik hoop hem deze week af te hebben en snel het patroon op mijn blog te plaatsen.

Wil je nou graag een trui of vest haken, kijk dan op pagina Fashion en doe inspiratie op voor allerlei gratis haak- en breipatronen van truien en vesten.

https://www.jufsas.com/fashion

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas

juf Sas op Pinterest https://nl.pinterest.com/jufSascom/

juf Sas op YouTube https://www.youtube.com/user/jufsassie


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt of showt in de juf sas haak- en brei groep. Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas Bedankt alvast!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas


#jufsas #hakenmetjufsas #haaktutorial #hakenvoorbeginners #gratishaakpatroon #truihaken #boordhaken #crochet #truihaakpatroon #gratistruihaakpatroon #jufsashaakpatroon #crochetfashion #crochetsweater #gehaaktetruien #gehaaktvest #diy #creatief #diyfashion #debreiboerderij #truirosanne #hoehaakjeeenboord #boordhakenvooreentrui #boordvoormouw #vasteninachterstelus #mooiboord #rekbaarboord

3.821 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page