• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Flipflops Green Leaves handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Het zesde paar zelf gehaakte teenslippers deze zomer, ik denk echt dat dit het laatste paar is want de herfst staat te wachten en het wordt tijd voor weer wat warmere creaties. Na de Summer, Flowers, Retro, Heart, de Bardot nu de Green Leaves. Flipflops in groene tinten met 4 gehaakte blaadjes aan de linten. De splitknopen van de Action maken het af, maar je kan er ook voor kiezen deze eruit te halen én ook dan zijn ze leuk.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor Flipflops Green Leaves:

 • Groene teenslippers van de Action €1,29 (daar knip je de bandjes van af)

 • 6 knoopjes

 • Snoer mint en houten kralen van de Action

 • 12 splitknopen van de Action

 • Pakket Cotton Yarn (kleine bolletjes katoen) van Action

 • Haaknaald 3

 • Stopnaalden

 • Schaar Gebruikte steken:

 • Losse

 • Halve vaste

 • Vaste