• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Flip flops Summer handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Ze waren net op tijd af, mijn nieuwe teenslippers, voor deze eerste zomerse dag. Deze gehaakte teenslippers zitten heerlijk. Het zachte katoen zit prima bij je teen en doet tenminste niet zeer. Je kan de flipflops op verschillende manieren knopen. Er komen vast nog meer variaties van juf Sas op het thema 'creatief met teenslippers'.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor Flipflops Summer:

 • Blauwe teenslippers van de Action €1,29 (daar knip je de bandjes van af)

 • 6 knoopjes

 • 6 parels

 • 1 bol donkerblauw soft katoen Action

 • 1 bol lichtblauw soft katoen Action

 • Haaknaald 4

 • Donkerblauw garen

 • Stopnaalden klein en groot

 • Schaar