google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Weekvlog juf Sas week 20 2021


Deze week rijd ik langs de kringloop, maak ik een afspraak voor raambekleding voor de werk/hobbykamer, geniet ik van een cappucino met Latte opschuimmelk, laat ik het nieuwe vestje zien dat ik ben gaan haken, is het snertweer met Hemelvaart en heb ik een lekker rustig dagje, verf ik de muur in de hobbykamer, pak ik het kerstproject weer op en haak ik kerstengeltjes, geef ik een verftip, bereikt @hakenmmetjufsas 10.000 volgers op Instagram, laat ik de vorderingen van het ijsjes vestje zien, breid ik mijn bureau uit, heractiveren we Hello Fresh, bestel ik een roze bureaustoel, ga ik de stad in (geen goed plan), kook ik de eerste Hello Fresh maaltijd, ga ik op bezoek bij mijn moeder en mijn zus, denk ik dat ik heel goed kan zingen, is mijn moeder helemaal blij met trui Anna, ga ik weer aan het werk, heb ik een webinar over de online cursussen, heb ik de voor- en achterpand af van het ijsjes vestje, vul ik mijn nieuwe opbergbox van Kwantum met mooie vrolijke bolletjes van Lang Yarns, komt mijn nieuwe bureaustoel binnen, ruim ik mijn kast echt goed in, maak ik het tweede Hello Fresh recept, hangen we alles op in de hobbykamer, koop ik een witte orchidee, is mijn hobbykamer nu echt af en ben ik er zo blij mee en tot slot vertel ik een paar genante momenten van mijn moeder en mij (de nieuwe woensdagvraag van de juf Sas haak en brei Facebook groep). Veel kijkplezier en tot volgende week!


Klik hieronder om naar mijn filmpje te gaan:

Meer informatie:

-Friesche vlag Latte opschuimmelk https://www.frieschevlag.nl/producten

-Online cursussen van de Bibliotheek https://www.onlinebibliotheek.nl/leren.html

-Mijn haakboek bij Yarnsea yarnsea.com/jufsas

Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #jufsasweekvlog #jurkNorah #norah #haakboeken #onlinebibliotheek #hetlevenvanjufsas #haakvlog #platsaIkea #kastplatsa #vlogvanhaakster #weekvlogjufsas #jufsasboek #yarnseaboek #haakboek #haken #haakvlog #debreiboerdeij #Langyarns #haakinspiratie #crochetblogger #crochetvlog #haakvlogger #langyarns #omega #langyarnsquattro #quattro #langyarnsomega #quattrovanlangyarns #woensdagvraag #bibliotheek #onlinecursussen #soofos #goodhabitz #boekenlezen #vloggendeoma #joeldicker #bibliotheek #onlinebibliotheek #ebook #luisterboek #trots #yarnsea #ommetje #woensdagvraagjufsas #crochetdesigner #legenest #haakboek #jufsashaakboek #bibliotheeklidmaatschap #pimpenhobbykamer #haalmeeruitjebiebpas #Ikea #hobbykamer #vloerkleedwehkamp #boekenluisteren #tobiasaltijdverbonden #haakidee #annemarieArts #vlinderkind #instagram #haaktips #bureaustoelarne #rozebureaustoel #rozestoel #kwantumopbergbox #rozeopbergbox #hellofresh #rozeletterkratjes #letterkratHema #platsaIkea #plusmuursticker #plus #liefsvancindy

1.282 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Ans Janssens-Blok
Ans Janssens-Blok
May 19, 2021

Ik heb er weer van genoten! Prachtig mooie kamer is het geworden! Heerlijk! Fijn van genieten! Ik vindt je moeder echt zo leuk! Echt een vrolijke dame en de trui staat haar prachtig mooi! Oh gênante momenten heb ik ook genoeg (daar is deze ruimte echt te klein voor hihi) Ik ben ook zo'n type die er van alles uitflapt zonder eerst na te denken hihi Fijne week!

Like
juf Sas
juf Sas
May 19, 2021
Replying to

Ook voor jou Ans, bedankt voor je reactie, een mooie week toegewenst en tot volgende week!

Like

Inge Somsen
Inge Somsen
May 18, 2021

Wat een geweldig mooie hobby kamer heb er van gemaakt.

Hoef natuurlijk niet te vragen wat je lievelingskleur is. 🤣

Wat staat trui Anna je moeder goed.

Hilarisch zijn je gênante voorvallen. En bij het zien van de ijsjes trui krijg ik wel trek in ijs.

Wens jou en je man een fijn weekend.🌸🌸🌸


Like
juf Sas
juf Sas
May 18, 2021
Replying to

Dank je wel, ik heb er heel blij mee. Ik wens jou ook een hele mooie week toe en tot volgende week. Bedankt voor je reactie.

Like
bottom of page