google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon vest Lily handmade by juf Sas


Het vestje is af en ik ben er trots op! Wat draag ik het vest veel, het vest valt op, zeker door het kleurgebruik. Het is ook super zacht en draagt heerlijk en heb al aardig wat complimenten gekregen over het vest.

Vest Lily is gehaakt met Divina, Kylie, Janet en Marlene van LangYarns. Ik heb er voor gekozen om van deze mooie wol een nauwsluitend zomervestje te haken. Geen lekker wegkruip vest maar een chique vestje voor mooie zomeravonden.

De wol heb ik gesponsord gekregen van Lang Yarns, een aantal bollen kreeg ik opgestuurd en deze heb ik gecombineerd met bollen uit de Bloggerbox die ik ook mocht testen. Vooral door de kleurencombinatie en Marlene krijgt het vest een luxe uitstraling. Het materiaal is niet goedkooop maar dit is een vest dat je een leven lang gaat dragen.

Vest Lily heb ik nauwsluitend gemaakt. De omvang heb ik krap gemeten en het vest kan alleen dicht bij mijn borst. Let hier dus op als je je iegen maten gaat meten. Zo maak je een mooi vestje dat perfect past over een jurkje of stoer op een broek.

Het haakpatroon van vest Lily staat in mijn eerste haakboek Haken met juf Sas. Meer informatie over het boek vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas1


Ik heb het patroon uitgeschreven, uitgetekend in stitch fiddle en heb er een film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je vest Lily gaan haken, heel veel succes!


Gebruikte steken:

-losse (chain)

-halve vaste (slipstitch)

-vaste (en:double crochet am:single crochet)

-stokje (en:treble am:double crochet)

-popcorn van 4 én 5 stokjes (en:5 treble am: 5 double crochet)


Afmetingen vest lily:

Beschrijving van dit vest is voor maat 42/44/XL

De trui is makkelijk op maat te maken, meet goed je omvang, de lengte en je mouwen.

Voor- en achterpand:

Totale lengte 60 cm (van onderkant tot aan hals), van onderkant tot aan begin mouw is 42,5 cm

breedte van voor- of achterpand samen is 102 cm

Mouw: totale lengte 34 cm breedte bovenkant mouw 35 cm

Wat heb je nodig:

-6 bollen Divina licht roze: 1036.0009

-2 bollen Divina nougat: 1036.0015

-2 bollen Divina abrikoos: 1036.0027

-1 bol Kylie roze 1038.0009

-1 bol Marlene Luxe 1037.0015

-1 bol Janet 1033.0009

-Haaknaald 4

-1 knoop

-Stopnaald

-Schaar


Moeilijkheidsgraad: *** dit patroon is voor een geoefende haakster


Filmpje van patroon 1 met uitleg van deze steken:

Filmpje met uitleg tulpjes patroon:

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Ik zou het leuk vinden als je mij een foto van jouw eindresultaat mailt of showt in de juf sas haak- en brei groep. Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas Bedankt alvast!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


#vestlily #haken #virka #crocheting #crochetlover #vestlilyjufsas #creatief #handcrafted #handmade #DIY #heelhollandhaakt #jufSasgratispatroon #vesthaken #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #hakeniscool #freepattern #gehaaktvest #crochetcardigan #Lily #cardiganlily #vest #vestjehaken #crochetpattern #haakpatroonvest #haakpatroonvaneenvest #vestjehaken #haakpatroon #freecrochetpattern #gratishaakpatroon #mandarinpetit #langyarnsdivina #hakenmetjufSas #janet #kylie #marleneluxe #kylievanlangyarns #janetlangyarns #vestvanjufsas #haakpakket #haakpakketbreiboerderij #crochetdesigner #mooivest #makkelijkhaakpatroon #vesthaken #zomervesthakenvoorvolwassenen #divinanougat #zomervest #gratishaakpatronen #gratishaakpatroon #gratishaakpatroonvanjufsas #hakenvoorbeginners #makkelijkvesthaken #haaktutorial #uitleginyoutubefilm

14.284 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page