• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Haakpatroon vest Lily handmade by juf Sas


Het vestje is af en ik ben er trots op! Wat draag ik het vest veel, het vest valt op, zeker door het kleurgebruik. Het is ook super zacht en draagt heerlijk en heb al aardig wat complimenten gekregen over het vest.

Vest Lily is gehaakt met Divina, Kylie, Janet en Marlene van LangYarns. Ik heb er voor gekozen om van deze mooie wol een nauwsluitend zomervestje te haken. Geen lekker wegkruip vest maar een chique vestje voor mooie zomeravonden.

De wol heb ik gesponsord gekregen van Lang Yarns, een aantal bollen kreeg ik opgestuurd en deze heb ik gecombineerd met bollen uit de Bloggerbox die ik ook mocht testen. Vooral door de kleurencombinatie en Marlene krijgt het vest een luxe uitstraling. Het materiaal is niet goedkooop maar dit is een vest dat je een leven lang gaat dragen.

Vest Lily heb ik nauwsluitend gemaakt. De omvang heb ik krap gemeten en het vest kan alleen dicht bij mijn borst. Let hier dus op als je je iegen maten gaat meten. Zo maak je een mooi vestje dat perfect past over een jurkje of stoer op een broek.

Het haakpatroon van vest Lily staat in mijn eerste haakboek Haken met juf Sas. Meer informatie over het boek vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas1


Ik heb het patroon uitgeschreven, uitgetekend in stitch fiddle en heb er een film met meer uitleg bij gemaakt. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je vest Lily gaan haken, heel veel succes!


Gebruikte steken:

-losse (chain)

-halve vaste (slipstitch)

-vaste (en:double crochet am:single crochet)