google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tweede zomervlog juf Sas 2021


In deze (vragen)vlog ga ik aan de wandel op mijn werkdag, vertel ik welke filmpjes ik heb gemaakt, passeren we de grens van 1000 verkochte boeken, is Jeroen jarig, laat ik zien hoe ik schoudernaden aan elkaar haak, sla ik lekkere dingen in bij de AK markt, ben ik panellid van tekenen (met je rechterbrein) kun je leren, geef ik uitgebreid antwoord op jullie vragen, is mijn hobbykamer echt helemaal af, is ook trui Cloud af en laat ik zien hoe hij staat, laat ik mijn nieuwe zwart/witte kussen zien, ga ik verder met het beantwoorden van jullie leuke vragen (van de FB groep), laat ik de popjes Priscilla zien, en sluit ik mijn vlog af, een mooie zomer verder toegewenst en tot de volgende zomervlog, tot gauw!


Klik hieronder om naar mijn zomervlog te gaan:

Meer informatie:

-tekenen (met je rechterbrein) kun je leren https://www.leertekenen.nl


Hier vind je een overzicht van al mijn vlogs https://www.jufsas.com/weekvlog


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief#weekvlog #jufsas #vlog #hakenmetjufsas #tipsvanjufsas #jufsasweekvlog #jurkNorah #norah #haakboeken #onlinebibliotheek #hetlevenvanjufsas #haakvlog #zomervlog #norah #hellofresh #kaatje123 #tasjevolgeluk #zelfkledingmaken #vlogvanhaakster #weekvlogjufsas #jufsasboek #yarnseaboek #haakboek #haken #haakvlog #debreiboerdeij #Langyarns #blouseNorah #haakinspiratie #crochetblogger #crochetvlog #haakvlogger #langyarns #cloud #langyarnsquattro #quattro #langyarnscloud #byclaire #echtstudio #Cloudvanlangyarns #woensdagvraag #bibliotheek #onlinecursussen #helpikvalnietaf #crochetlife #boekenlezen #vloggendeoma #bibliotheek #poppenhuis #pegdolls #houtenspeelgoed #poppenhuispimpen #onlinebibliotheek #ebook #luisterboek #trots #yarnsea #ommetje #woensdagvraagjufsas #crochetdesigner #haakboek #jufsashaakboek #bibliotheeklidmaatschap #vakantiejufsas #haalmeeruitjebiebpas #boekenluisteren #fridakahlo #haakpatroon #lucindariley #dezevendezus #tekenen #tekenenkunjeleren

853 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page