• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

K-Christmas star haakpatroon van Knotsosquare


Via Instagram zag ik deze mooie kerststerren bij @knotsosquare https://www.instagram.com/knotsosquare/ langskomen. Ik neem me altijd voor om van alles en nog wat te gaan haken voor de kerst maar puntje bij paaltje komt het er niet van of begin ik véél te laat.

Toen ik deze sterren zag en zag dat er een gratis patroon bij zit, heb ik er gisteravond 3 gehaakt met restjes Omega van Lang Yarns (jaja van shawl Mix & Match) en Sparkle van By Claire.

Je hebt de sterren én snel gehaakt én je hebt een mooi resultaat. Ik heb de materialen afgewisseld dus een toer omega en een toer sparkle. Zo glitteren ze wel maar niet té. Deze kerststerren kan je in de boom hangen maar natuurlijk ook decoratief op de eettafel neerleggen tijdens het kerstdiner of gebruiken als onderzetter voor een lekker drankje. Genoeg mogelijkheden dus voor deze K-Christmas star.

Dit alles heeft me geïnspireerd om vanaf nu elke week iets voor in de kerstboom te gaan haken. Zo heb ik straks aan het eind van 2021 minimaal 52 gehaakte kerstaccessoires om in de kerstboom te hangen.

Het is nog altijd mijn droom om een kerstboom volledig te versieren met gehaakte kerstitems. Ik ben benieuwd of het me gaat lukken, ik heb nu in ieder geval al drie kerststerren en ik heb vorig jaar zelf ook al vijf kerstballen gehaakt. Het begin is er!

https://www.jufsas.com/post/kerstbal

https://www.jufsas.com/post/popcornkerstbal

https://www.jufsas.com/post/gestreeptekerstbal