• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Shawl Mix & Match, haak je shawl in 24 dagen handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Haak een shawl in 24 dagen, met een mooi resultaat en leuk effect. Je haakt elke dag een nieuw stuk in een andere kleuren en verschillende haaksteken.

Nieuwe versie shawl Mix and Match

Ik heb de shawl al drie keer gehaakt , drie verschillende versies. De vorige twee versie heb ik met Paris van Drops gehaakt en werden de shawls best zwaar. Deze versie van de shawl is gehaakt in 7 mooie kleuren Omega van Lang Yarns. Door de combinatie van Acryl met Polyamide is het garen licht, vormvast en makkelijk te wassen. Door de gepunnikte structuur is de draad sterk en mooi glad waardoor je niet in de draad steekt! De shawl haakt heerlijk, lekker afwisselend, je wilt elke keer een stukje af hebben.

De patronen heb ik uitgetekend, uitgeschreven en ik heb bij elk patroon een filmpje met uitleg gemaakt zodat het haken van deze shawl echt moet lukken.

Haakpakket bij De Breiboerderij

In samenwerking met de Breiboerderij is er een speciaal haakpakket van deze shawl gemaakt. Het haakpakket bestaat uit 7 bolletjes Lang Yarns Omega in de kleuren zoals op de foto. Het JUF-SAS-label krijg je er gratis bij! Dit maakt de sjaal helemaal af! Kosten haakpakket €19,50, hier kan je het pakket bestellen https://www.debreiboerderij.nl/haakpakket-shawl-mix-en-match-juf-sas.html (leverbaar vanaf 24/1/2020)

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Gebruikte steken:

-lossen

-vasten

-stokjes

-popcornsteek

Afmetingen:

Shawl Mix & Match is 19 cm breed en is 203 cm lang. Hij weegt 270 gram.

Wat heb je nodig voor deze versie van deze shawl?

-1 bol 115 nougat Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 188 donker Jade Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 020 lichtblauw Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 026 taupe Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 009 zachtroze Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 023 grijs Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-1 bol 034 jeans Lang Yarns Omega €2,95 per bol

-haaknaald 4,5

-schaar

-stopnaald

-eventueel label (zie hoe ik mijn eigen label heb besteld)

Haakpatroon in PDF

Je kan het hele haakpatroon in pdf vinden

https://4a0c2ae5-6ec7-407b-81a6-86289cd13789.filesusr.com/ugd/4ea2e0_3e5cb354b56b479189deac6127524f5d.pdf


Via deze link kan je de andere versies ook vinden https://www.jufsas.com/mix


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief en de #jufsas #haakmeemetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas


#patroonjufSas #mixandmatch #haken #virka #crocheting #crochetdesigner #gehaakteshawl #creatief #crochetpattern #handmade #DIY #gratispatroon #goedeuitleg #jufSas #nieuwontwerp #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #gehaaktesjaal #freepattern #freecrochetpattern #stoereshawl #haakpatroon #jufsas #restjesshawl #restjeskatoenvanparisdrops #restjeskatoenopmaken #KatoenvanDrops #omegavanlangyarns #langyarns #haakmee #omega #gratishaakpatroon #shawlmixandmatch #mixenmatch #scarfmixandmatch #mixandmatchhaken #sjaalmixandmatch #haakmeemetjufSas #shawlmetverschillendestekenenpatronen #caljufSas #crochetalongjufsas #calshawlmixandmatch