google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Het jaaroverzicht van 2017 van juf Sas


Mijn allerlaatste blog van 2017. In totaal komt de teller dan op 258 blogs. Wat was het een mooi juf Sas jaar. Ruim 113.500 bezoeken en inmiddels al 847 abonnees. In dit jaaroverzicht een beknopt overzicht van wat er allemaal afgelopen jaar bij juf Sas gebeurde. Bekijk hier het hele jaaroverzicht van 2017: https://shoutout.wix.com/so/1M14rbLJ#/main

Juf Sas heeft dit jaar niet stil gezeten. Ik ben filmpjes/vlogs gaan maken bij de patronen. Ook heb ik een eigen stijl ontwikkeld met de app studio design. Ik ben begonnen met het inschrijven van abonnees, vanaf juli met het verzenden van een maandelijkse nieuwsbrief en vanaf november heb ik ook een webshop geopend. Zoek je een leuk, uniek en origineel cadeau voor de feestdagen, neem dan gauw een kijkje in de webshop.

Ook de 500ste abonnee werd gevierd met een give away. De colshawl Donut werd verloot onder de ingeschreven abonnees en kwam bij Lenne van der Velde terecht die er heel blij mee is.

'Heb dit weekend heerlijk genoten van de mooie shawl. Heel blij mee😍 nog erg bedankt Juffrouw Sas!'

Op naar 2018, een jaar dat in het teken zal staan van huis en verhuizing. Ons huis is onder voorbehoud verkocht dus dat is super nieuws. In 2018 zal ons nieuwe huis gebouwd gaan worden en gaan we verhuizen. Dit thema zal me vast inspireren voor een mooi juf Sas jaar. Jullie allemaal heel erg bedankt voor jullie bijdrage en op naar een creatief 2018. Een mooi jaar toegewenst. Tot juf Sas!

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wil je de vorige nieuwsbrieven nog bekijken, klik dan op de volgende links

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


284 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page