google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Het poppenhuis, deel 2


Het poppenhuis is af! In september 2019 schreef ik het eerste deel over het poppenhuis https://www.jufsas.com/post/poppenhuis. Ik heb een fascinatie voor poppenhuizen. Er stond al heel lang op mijn verlanglijstje de wens om een poppenhuis op te knappen en in te richten. Dit gave grote poppenhuis heb ik via vriendin Annet bemachtigd en ik ben toen meteen aan het opknappen geslagen (dit alles lees je in deel 1).

Zo kreeg ik het poppenhuis.....

Van een donker roze/paars huis naar een heel modern ruim wit Scandinavisch huis, een echt juf Sas huis.

Het huis heeft 5 kamers en een dakterras. Er is een keuken, een woonkamer, een masterbedroom, een slaapkamer voor de kinderen en badkamer.

Het huis was al een hele tijd zo goed als af en er werd al volop mee gespeeld maar ik had het nog nooit zo gestyled dat het echt af was. Dat stond nog steeds op mijn to-do lijstje. En vandaag heb ik er uitgebreid de tijd voorgenomen om het poppenhuis leeg te halen en alles opnieuw in te richten en op te hangen.

Voor de inrichting van het huis heb ik flink geshopt via Ali Express. De inrichting van het huis heb ik in de kleuren roze, rood, zwart, wit en grijs gehouden.

Naast de gekochte meubels heb ik natuurlijk ook gehaakt voor het huis. De vloerkleden, een tunisch gehaakt dekbed (aan twee kanten te gebruiken, dekens, plaids, een mand, een shawl en veel kussens.

En dan vandaag echt de kleine details, stickers op de muur, posters met de plus tekens tape van Liefs van Cindy, het servies, de glazen wijn, de parfum op de slaapkamer o wat kan ik hier van genieten.

Ook heb ik de kapstok, de magnetron, het rek voor de (bijpassende) handdoeken in de badkamer en het schoolbord opgehangen.

En de pan staat op het vuur en de tafel is al gedekt, je kan zo aanschuiven.

De tipi tent vond ik via pinterest en heb ik gemaakt met het voorbeeld, sushi eetstokjes, stukje suede en twee pompoms. Het staat zo leuk in de kinderkamer. Hier heb je het printvoorbeeld van de tipi https://www.decoandkids.com/blog/diy-mini-teepees-para-jugar-o-decorar/

Op het dakterras kan je lekker chillen en zelfs barbecueën.

Zeg nou zelf in dit huis zou je toch gewoon willen wonen, ik in ieder geval wel.

En nu is het huis echt af en kan ik er van genieten maar natuurlijk niet voor lang want ik heb alweer een nieuw idee, een konijnenhuis! Dus binnenkort meer...

1.054 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De babykamer

bottom of page